Cele mai nebune și intense mâini de la Poker din toate timpurile! Află mai multe în acest articol!

by Redactia B24FUN

Pokerul este unul dintre cele mai populare și cunoscute jocuri de cărți. Acesta era jucat încă din cele mai vechi timpuri și făcea parte dintr-un ritual al persoanelor din Înalta Societate, fiind o formă de socializare, dar și de demonstrare a puterii financiare a câștigătorului.

În prezent, jocul de Poker este la fel de popular, astfel încât pasionații pot urmări competițiile televizate sau pot participa și ei la jocurile și campionatele de Poker. Dacă și tu ești pasionat de acest joc de cărți, îți recomandăm să accesezi un cazino online, unde să te poți bucura în voie de experiența unei competiții cât se poate de similară cu cea din marile cazinouri ale lumii.

Înainte, însă, te invităm să descoperi cele mai interesante jocuri de Poker și cele mai surprinzătoare câștiguri! 

1.   Matusow vs. Hellmuth – The Master Bluff 

O mișcare neașteptată sau o strategie bine gândită? Citește, în continuare povestea lui Matusow și Phil Hellmut, doi jucători pasionați de jocul de Poker. Ce se întâmplă atunci când un jucător mărește suma pariată? De obicei, ceilalți se concentrează mai mult pe cărțile lor, dar și pe cele ale adversarilor. Se pare că acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul lui Matusow, ce a decis să nu ii dea crezare oponentului său, Hellmuth, fiind distras de la joc, lucru ce i-a adus câștigul.

2.   Daniel Negreanu vs Barry Shulman

Este povestea unui român pasionat de Poker, ce reușește să se bucure de un câștig surprinzător. Deși inițial, norocul părea să nu-i surâdă, iar jocului să fie sortit eșecului, din punctul de vedere al lui Daniel Negreanu în opoziție cu adversarul său Shulma, Daniel decide să ridice miza pariului la aproape 1 milion de dolari. Se pare că această mișcare a fost destul de inteligentă, deoarece, l-a determinat de adversarul său să facă all-in. Astfel, Negreanu mai avea nevoie de o singura carte pentru a câștiga. Toată lumea aștepta victoria lui Daniel, însă , se pare că norocul a fost de partea lui Shulman, acesta scoțând Asul din mânecă, la propriu, pentru că un As i-a adus victoria.

3.   Toby Lewis vs Andrew Robl

Este una dintre cele mai interesante și palpitante povești legate despre jocul de Poker. Toby Lewis și Andrew Robl, doi jucători talentați și pasionați, unul mai iscusit decât celalalt.  Un joc de Poker, ce părea banal, dar cu o miză foarte mare, îi regăsește pe cei 2 jucători deja amintiți și pe oponentul lor, Pocket Queens.

Lewis și Robl aveau mâni destul de bune, însă nu suficient cât să câștige. Strategia lui Lewis este ca, indiferent de cărțile pe care el le deține, să ridice miza la 18.000 de dolari, astfel încât să forțeze mâna celorlalți jucători și să îi facă pe aceștia să creadă că are combinația perfectă de cărți ce îi vor aduce câștigul. Ceilalți 2 participanți au plusat și ei în ceea ce privește suma pariată, iar Lewis s-a ținut în continuare de strategie, ridicând pariul la 42000 de dolari. Robl se prinde de strategia folosită de adversarul său, dar decide să o facă mult mai credibilă, pentru a-l elimina pe cel de-al 3 lea jucător. Practic, ”lupta” s-ar fi dat intre cel 2, iar cel din urmă era convins de cărțile pe care le avea. În final, cu toate că Robl  avea all-in. Lewis câștigă totul cu 4 regine în mână. 

4.   Un amator bate un profesionist prin bluff

Evenimentul se petrece în anul 2003 și îl are în centrul atenției pe un contabil, pasionat de jocul de Poker. Acesta a devenit faimos în lumea gamblingului online, datorită faptului că a reușit performanța de a-l învinge pe unul dintre cei mai cunoscuți jucători de Poker, în cadrul unui turneu. Nu doar contextul în sine și ”personajele” fac deliciul acestui eveniment, cât mai ales faptul că învingătorul, un contabil pe nume Chris Moneymaker, a investit 39 de dolari și a câștigat, în fața renumitului parior de Poker  Sam Farha, suma de  2,5 milioane de dolari.

Pentru că în ceea ce privește jocul în sine, adversarul era mai bun, strategia lui Chris a fost să-l facă pe oponentul său creadă că are o mână mai puternică de cărți decât cele pe care le deținea în acest moment. La ultima tragere, norocul i-a surâs contabilului, astfel că a fost câștigător. Uneori, o doză de curaj este elementul necesar ce îți poate aduce victorie, chiar și în fața celor ce sunt sau par a fi mai talentați decât tine. Acest câștig demonstrează pe deplin faptul că este necesar să fii curajos și perspicace!

Concluzii 

Uneori, norocul îți poate surâde, alteori, este bine să mizezi pe diferite strategii de joc. După cum se poate observa, cea mai comună strategie a jucătorilor este să inducă ideea unul câștig, mărind miza, pentru a destabiliza ceilalți participanți la joc. Tu decizi ce strategie folosești, însă, nu uita că, uneori, trebuie să fii și puțin viclean, dar să joci cinstit.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil