Cum să iei un credit urgent online în București

by Redactia B24FUN

Cum să iei un credit urgent online în București

În cazul în care te confrunți cu o situație neprevăzută, un credit poate reprezenta soluția potrivită pentru a face rost de suma necesară pentru rezolvarea problemelor. Dacă ești din București, ai la dispoziție numeroase oferte de creditare. Ținând cont de sfaturile noastre, îți va fi foarte ușor să o alegi pe cea mai bună pentru nevoile tale.

Dacă îți îndrepți atenția către piața nebancară vei putea observa câteva zeci bune de oferte de creditare disponibile pentru clienții din București, iar, în unele cazuri, diferențele sunt semnificative. În primul rând, trebuie să știi că de la instituțiile financiare nebancare (IFN) poți accesa credite urgente online, credite rapide și chiar linii de credit. 

Multe IFN-uri au în portofolii credite de până la 2.000 sau 4.000 de lei. Totuși, pe piața nebancară există și creditori dispuși să-ți ofere credite și de până la 20.000 de lei. 

Un aspect important pe care ar trebui să-l iei în considerare când cauți un împrumut este acela că fiecare IFN și-ar stabilit propriile reguli legate de rambursare. În unele cazuri, poți avea la dispoziție câteva săptămâni până la ultima data scadentă. În paralel, alte IFN-uri îți permit să-ți achiți ratele pe o perioadă de 12 sau 24 de luni.

Care sunt condițiile de acordare

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a accesa uncredit urgent online sunt mult mai simple decât cele stabilite de bănci. În primul rând, trebuie să fii major și să ai cetățenie română. De asemenea, este important să obții venituri care să-ți permită să-ți rambursezi fără probleme împrumutul. În plus, unele IFN-uri îți acceptă cererea de creditare chiar dacă veniturile tale lunare sunt de 300 de lei ori dacă ai o vechime la actualul job de doar 1 lună.

Spre deosebire de bănci, anumite IFN-uri pot da undă verde cererii tale pentru obținerea unui împrumut chiar și dacă ai fost raportat la Biroul de Credit pentru întârzieri de plată. 

Acordarea creditului este posibilă 100% online. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul creditorului și să completezi formularul dedicat. Ține cont de faptul că va trebui să transmiți o fotografie clară a actului tău de identitate și, la nevoie, și un extras bancar. 

Când primești banii

În cele mai multe cazuri, aprobarea împrumutului de către IFN durează între câteva minute și cel mult 2 ore, urmând să semnezi contractul primit online. Mai apoi, suma pe care ai solicitat-o îți va fi virată în cont sau pe card.

De exemplu, unele IFN-uri, precumOcean Credit, îți transferă instantaneu banii pe card, după ce împrumutul primește undă verde. În plus, unele instituții nebancare au program de lucru inclusiv în weekend, astfel că poți primi banii de care ai nevoie chiar și sâmbătă sau duminica.

Cum găsești un împrumut avantajos în câteva minute

Cea mai bună soluție pe care o ai la îndemână pentru a descoperi un credit echitabil constă în compararea mai multor oferte existente pe piața financiară. Poți parcurge această etapă simplu și rapid, cu ajutorul platformei de comparareSortter, pe care o poți utiliza gratuit. Accesând-o, vei afla toate informațiile importante despre o serie de credite disponibile în portofoliile IFN-urilor. Este suficient să analizezi ofertele ce-ți vor fi prezentate într-un mod transparent, în funcție de suma de care ai nevoie și de perioada de rambursare pe care ți-o dorești, apoi să le compari în funcție de avantajele pe care ți le dorești. Astfel, vei identifica rapid cea mai bună opțiune de creditare.

 Iată și câteva sfaturi pentru a alege un credit avantajos:

  1. Optează pentru un împrumut cu o dobândă scăzută și cu un număr cât mai mic de comisioane.
  2. Fii atent la DAE, care-ți arată costul total al creditului. Este indicat ca valoarea DAE să fie cât mai mică.
  3. Informează-te despre ofertele destinate noilor clienți. Unele IFN-uri acordă primul credit cu dobândă 0 în primele 30 de zile.
0 comentariu

Citeste in continuare