Ai nevoie de zgărzi antipurici pentru câini? Le găsești la VetPet-Shop!

by Redactia B24FUN

Ai nevoie de zgărzi antipurici pentru câini? Le găsești la VetPet-Shop!

Câinii sunt cel mai bun prieten al omului, însă te întrebi cu siguranță cum îi poți proteja. Răspunsul: prin zgărzi antipurici pentru câini. Acum că a venit primăvara, importanța acestor accesorii trebuie subliniată. Află mai jos detalii despre ele și ce mai poți găsi la VetPet-Shop!

Atunci când sunt scoși la plimbare, câinii au nevoie de o lesă sau de o zgardă antipurici, care să-i protejeze de insectele parazitare precum puricii, care pot purta boli transmisibile.

Ce sunt zgărzile antipurici și la ce folosesc

Odată cu venirea primăverii în mod special, insectele apar în număr din ce în ce mai mare. Vorbim aici despre căpușe și purici care sunt dăunătoare atât pentru om cât și pentru animale. Atunci când ieșim cu cățelul la plimbare, este bine să îi pui zgarzi antipurici pentru caini, pentru a-l proteja. Datorită mirosului subtil pe care îl emană o astfel de zgardă, puricii nu se vor apropia de câine, iar de aceea, este un bun accesoriu preventiv.

Acestea se pun la gâtul cățeilor și sunt sub formă de zgardă, așadar, dacă prietenul tău patruped este obișnuit cu zgarda, va accepta cu ușurință și zgarda antipurici. 

Acestea oferă protecție datorită faptului că sunt impregnate cu o substanță activă numită deltametrin, concepută să țină la distanță puricii, dar și căpușele sau alte insecte. Zgărzile pot avea diferite dimensiuni și găuri precum orice curea, pentru a fi potrivite pentru toți câinii. În general, au o perioadă de acțiune de până la șase luni.

Zgardă antipurici pentru câini și pisici 

Nu doar câinii pot beneficia de protecție antipurici, ci și pisicile. Zgarda antipurici pentru câine sau pisică se pot comanda de pe VetPet-Shop, la prețuri accesibile oricărui iubitor de animale. Este bine de menționat că acest tip de zgardă este rezistentă la apă și transpirație și nu emană un miros neplăcut. Zgarda nu trebuie fixată prea strâns. Ideal, trebuie ca aproximativ două degete între ea și gâtul animalului. Așadar, este un accesoriu indispensabil multor persoane care au animale de companie. 

Fiecare model de zgardă pe care îl vei găsi la VetPet-Shop corespunde categoriei de greutate a animalului, fiind disponibile modele și pentru câinii de talie mare, de până în 10 kilograme. Te întrebi ce mai poți găsi în acest magazin online?

Hrană uscată, hrană umedă și diete veterinare 

Vei găsi hrană de mai multe tipuri, pe mai multe categorii. Astfel, fie că ai un câine de rasă cu pedrigree, o pisică adoptată de la un adăpost sau chiar și pești sau rozătoare, aici vei găsi mâncare pentru dieta oricărui animal de companie comun, la prețuri corecte și prietenoase cu buzunarul.

De asemenea, vei găsi hrană pentru diete veterinare, în cazul în care animăluțul tău se confruntă cu o problemă de sănătate a căror simptome pot fi ameliorate și printr-o dietă specială.

În plus, vei găsi și produse de farmacie veterinară, dar și pachete promoționale, disponibile în magazinul online la prețuri avantajoase. Așadar, pregătește-te pentru primăvară și comandă acum o zgardă antipurici!

Contact:

contact@vetpet-shop.ro

0 comentariu

Citeste in continuare