Top 20 cele mai proaste glume pentru prieteni

by elena

Se spune că există un singur lucru care este mai bun decât o glumă bună: o glumă atât de rea încât este bună! Se mai spune că, în general, glumele proaste ar trebui făcute prietenilor, deoarece sigur nu se vor supăra. Rămâne de văzut după ce încercați 🙂 .

1. Poți ascunde un mic dispozitiv undeva într-o incapere, chiar și sub birou. În  timpul zilei îl pornești pentru a se auzi un sunet care imită un animal. Poți alege ce animal vrei tu, în funcție de fobiile prietenului. Vezi să fie rezistent cu inima!

2. Poți să pui în cutia poștală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ștampilată). Prin intermediul căreia să îi anunțați că vor fi deconectati de la rețeaua electrică pentru reparații, timp de 2-3 luni.

3. Tot cutia poștală, dar altceva…Poți să bagi în cutia poștală a prietenilor o scrisoare frumos ștampilată, prin care să-i anunțați că fiica/fiul lor va fi exmatriculat într-o săptămână și că sunt obligați să se prezinte la școală pentru o ședință cu directorul. Una dintre cele mai proaste glume, recunoaștem!

4. Un telefon de genul: „Alo, bună ziua, îmi cer scuze că te deranjez … Nici nu știu de unde să incep … Am ceva foarte important să îți spun. Și nu știu cum să o fac, dar cred că cel mai bine este să vă spun direct pentru ca astfel de lucruri numai așa se pot spune. Sunt fratele tău vitreg. Zilele trecute mama mi-a mărturisit că tatăl meu este și tatăl tău. Mi-aș dori mult să ne cunoaștem și să ne avem ca frații”…

Glumele proaste nu sunt preferatele tuturor, dar puteți încerca. Pe riscul dvs.!

5. Un telefon de genul: Iubitule, m-a sunat mama … S-a săturat de stat singura  și vrea să vina la noi. Nu stă mult…Câteva luni doar. Oricum ție îţi place să dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe când vii acasă.

6. Draga mea, cred că după atâta timp petrecut împreună e timpul să îți spun adevărul. Eu sunt, de fapt, GAY.

7. Dacă ai timp şi un prieten despre care ştii că are simţul umorului, înveleşte-i maşina cu ziare sau hârtie igienică. Poţi să faci asta şi în timpul zilei. Chiar dacă sunt trecători. Toţi vor râde de ceea ce aveţi de gând să faceţi.

8. Dacă te afli la muncă, ori la şcoală, cumpăra o pungă de chipsuri cât mai mare. De preferat dintre cele mai scumpe. Toarnă piper măcinat peste chipsuri şi agită punga astfel încât să nu verşi conţinutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasă şi serveşte-i insistent. Garantat nu vor refuza…

9. Scoate la imprimantă “DE VÂNZARE” pe o foaie, adaugi numărul  de telefon al “victimei” şi fixezi hârtia pe parbrizul mașinii prietenului vizat. Mai comic ar fi să pui anunţul pe altă maşină…De preferat una care să stea mai tot timpul în parcare. Dacă vrei să fie sunat des, alege o maşină de fiţe şi scrie pe foaie un preţ foarte mic.

10. Lipește un post-it mic pe senzorul mouse-ului de la calculatorul prietenului (daca îți este coleg e și mai bine). Leagă mânerele foarfecii cu o bridă de plastic (șoricel) Îmbracă scaunul de la birou în folie alimentară de aluminiu – un design inovator. Dacă are ușă de sticlă la birou, lipește pe usă, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afara, va avea impresia că biroul lui a fost ocupat de baloane.

11. Înlocuiește tastatura colegului (prieten) cu una veche în care ai plantat si udat, din timp, semințe de gazon. Va avea o surpriză să vadă o mică grădina, crescută printre taste. Înlocuiește pozele pe care le are pe birou cu pozele șefului. Fă-i un upgrade.

12. Pune pastă de dinți în loc de cremă, între doi biscuiți. Lipește cu bandă dublu-adezivă o monedă pe parchet sau linoleum. Dacă dai prietenilor acest desert-surpriză aveți grijă spă nu îl înghită!

Unii dintre prietenii dvs. e posibil să nu accepte glumele proaste....

13. Pune broccoli pe băț și invelește-l astfel încât să arate ca o acadea. Poftă bună!

14. Pune mentosane în cuburi de gleaţă şi dă-le celor care obişnuiesc să bea cola…

15. Fă o omletă din carton. Ia o bucată de carton, dă-o prin ou şi prin pesmet, apoi pune totul în tigaie. După ce s-a prăjit, îţi poţi servi prietenii cu „delicatesa” respectivă.

16. Pune un cub de Knorr în duş. Cine nu vrea să miroasă a mâncare după ce tocmai a ieşit din duş? Nimeni, probabil. O farsă care se va lăsa cu nervi iar mai apoi cu hohote de râs.

17. Fă o pată falsă de lapte şi pune-o pe laptopul iubitului. Ai nevoie de un geam sau orice suprafaţă perfect plată (de exemplu, oglindă), un săpun şi un lipici alb. Dă geamul cu săpun, apoi fă forma unei pete din lipici. După 8-10 ore, dezlipeşte pata cu un cuţit şi pune-o pe laptop (vezi aici mai multe indicaţii). Aşteaptă-te la reacţii… nervoase.

18. Pune o pancartă pe care scrie „De vânzare” în faţa casei prietenilor. Să vii acasă şi să afli că locuinţa ta e de vânzare poate fi un şoc de proporţii, mai ales dacă e ipotecată. Ai grijă, deci, să faci această glumă celor care ţin la glume.

Pune un balon umplut cu heliu în WC, pune capacul, iar când cineva se va duce la baie și-l va ridica… surpriză!

19. Pune un balon umplut cu heliu în WC, pune capacul, iar când cineva se va duce la baie și-l va ridica… surpriză! Totul e ca acel cineva să fie din familie sau prieten ca să nu se supere, dar nu e neapărat o condiție!

20. Cât timp vă aflaţi la cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin se va declanșa…

Unele dintre cele mai proaste glume din istorie

În 1985, revista Sports Illustrated i-a înşelat pe unii dintre cititorii săi cu un articol despre un presupus jucător de baseball, Sidd Finch, care putea să arunce mingea cu o viteză de 270 de kilometri pe oră.

În 1996, Taco Bell, un lanţ de restaurante de tip fast-food, a anunţat că a cumpărat Liberty Bell din Philadelphia (un clopot celebru, considerat un simbol al independenţei Statelor Unite, n.r.) şi că intenţionează să îi schimbe denumirea în „Taco Liberty Bell”.

În 1999, postul de radio BBC 4 şi-a informat ascultătorii că imnul naţional britanic, „God save the Queen”, va fi înlocuit în viitorul apropiat cu un cântec european, în limba germană. Scandalizaţi, mii de ascultători au telefonat imediat la postul britanic pentru a depune plângeri faţă de această iniţiativă.

În 2000, cotidianul sportiv portughez ”A bola” a publicat un articol potrivit căruia UEFA a decis să retragă Portugaliei dreptul de a organiza Euro 2004. Articolul a provocat o veritabilă traumă în rândul cititorilor ziarului.

Omenirea, la modul genral vorbind, face glume proaste, în diverse ocazii

În 2002, site-ul canadian Bourque Newswatch a anunţat demisia ministrului de Finanţe, Paul Martin. Ştirea, preluată de un buletin financiar britanic, The Gartman Letter, a provocat o scădere cu 32 de cenţi a valorii dolarului canadian.

În 2016, Nigel Farage (politician eurosceptic, n.r.) a anunţat că va susţine campania „Remain” (care luptă pentru menţinerea Marii Britanii în UE, n.r.), iar cotidianul The Telegraph a anunţat că oficialii francezi şi germani de la UEFA sunt pe punctul de a cere suspendarea echipei de fotbal a Angliei, dacă britanicii vor vota în favoarea părăsirii Uniunii Europene la referendumul din 23 iunie.

În 2017,  publicaţii din Marea Britanie l-au însurat pe prinţul Harry cu iubita sa Meghan (ceea ce, în anul 2018 nu a mai fost  o glumă), au adus urşi polari în Scoţia, care ar fi plecat de la Polul Nord din cauza încălzirii climatice, sau l-au angajat pe Piers Morgan drept consilier al preşedintelui american Donald Trump.  Şi ambasada Germaniei în Marea Britanie s-a ţinut de glume în 2017. Anunţa pe Twitter că guvernul de la Berlin vrea să organizeze un referendum pentru renunțarea la Ora Europei Centrale şi trecerea la GMT. Desigur, o păcăleală cu aluzie la Brexit. Compania Google s-a ţinut şi ea de glume în 2017.  A anuntat lansarea unui companion de exterior pentru Google Home, intitulat Google Gnome. Iar o companie aeriană din Australia a anunţat că în premieră personalul de bord va include şi căţei.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil