Topul cărților de dezvoltare personală și profesională care te vor ajuta să ai un nou an de nota 10

by Redactia B24FUN

An de an, în drumul către o versiune mai bună a noastră, cărțile devin ghiduri prețioase, deschizând uși către dezvoltarea noastră atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În timp ce așteptăm cu nerăbdare sărbătorile, putem descoperi universul unor cărți care ne inspiră, îndrumă și transformă într-o persoană mai puternică, mai înțeleaptă și mai pregătită să facă față provocărilor noului an cu încredere. Iată o selecție cu cele mai captivante cărți de dezvoltare personală și profesională, pregătite să-ți deschidă orizonturile și să îți ofere instrumentele necesare pentru a transforma 2024 într-un an de nota 10. Aventura începe aici, iar cărțile te așteaptă să le descoperi și să le integrezi în călătoria ta către excelență. 

Editura ap! (ACT și Politon)îți pregătește o călătorie captivantă în lumea dezvoltării personale și profesionale, prin intermediul unei selecții de cărți semnate de autori de renume mondial. Aceste cărți îți vor oferi instrumentele necesare pentru a face din noul an un capitol de excepție în viața ta.

Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult, de Mark Batterson

Mark Batterson te învață să te concentrezi asupra aspectelor esențiale ale vieții și să dezvolți 7 obiceiuri zilnice pentru a reduce stresul și a atinge succesul, descoperind secretul unei vieți trăite cu încredere și împlinire zi de zi.

Arta relațiilor: 11 abilități sociale de bază care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești, de Dave Kerpen

Această carte dezvăluie secretele succesului în relații, evidențiind cele 11 abilități sociale esențiale. Cu exemple din viața unora dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, Dave Kerpen oferă o perspectivă practică pentru a comunica eficient și a obține succesul atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Clubul 5 a.m.: Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună!, de Robin Sharma

O poveste motivațională care te poartă într-o călătorie fascinantă prin locuri exotice, oferind învățăminte prețioase despre viață. Dacă îți plac cărțile de dezvoltare personală, aceasta este o lectură care cu siguranță îți va trezi interesul, ținând cont că este scrisă într-un mod total diferit de tot ce ai citit până acum.

Cum mi-am construit afacerea: Căi neașteptate spre succes de la cei mai inspiratori antreprenori ai lumii, o incursiune palpitantă în lumea antreprenoriatului, cartea lui Guy Raz și Nils Parker dezvăluie surprinzătoarele povești ale celor mai buni antreprenori ai lumii. De la industria alimentară la tehnologie, această carte este ghidul esențial pentru cei care aspiră să-și construiască propria afacere de succes în noul an.

Creează un StoryBrand: Clarifică-ți mesajul astfel încât clienții să-l audă, de Donald Miller

Cartea lui Donald Miller oferă un ghid practic și ușor de implementat pentru a clarifica mesajele de vânzare, aducând în prim-plan Metoda SB7. Descoperă cum să construiești mesaje eficiente, ușor de înțeles de către clienți, și înțelege modul în care funcționează creierul uman în procesul de comunicare.

Mamutul banilor: Valorifică puterea psihologiei financiare pentru a-ți dezvolta mentalitatea despre bani, pentru a evita dispariția pecuniară și a-ți atinge obiectivele financiare, de dr. Brad Klontz, dr. Ed Horwitz și dr. Ted Klontz

Această carte oferă o perspectivă aprofundată asupra comportamentului financiar, ajutându-te să-ți dezvolți o mentalitate sănătoasă despre bani. Învață cum să eviți capcanele financiare și să-ți atingi obiectivele financiare cu încredere!

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

***

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți. 

0 comentariu

Citeste in continuare