Apelează cu încredere la serviciile lui Daniel Ivan, un psiholog bun în București

by Redactia B24FUN

Sarcina și momentele de imediat după pot fi solicitante pentru psihicul unei proaspete mame. Se întâmplă ca aceasta să se adapteze puțin mai greu rutinei bebelușului și să proceseze mai greu faptul că acum au alte responsabilități. Nu se întâmplă ca acestea să-și neglijeze copii, însă presiunea se adună, iar ele cedează.

Atunci este momentul ideal ca partenerii să le recomande ajutorul unui psiholog bun in Bucuresti care să le ajute să depășească episoadele de acest gen. Daniel Ivan este un psiholog cu experiență în terapie.

Cu ajutorul unui specialist, procesul de acomodare și primire a acestui rol nou este mai ușor de digerat. 

O ședință de terapie ca o discuție între doi prieteni

Ședințele de acest gen nu trebuie să fie considerate ceva special, ci doar o discuție casual între două persoane. Comunicarea sentimentelor și a felului în care persoana se simte vizavi de această nouă chestiune ajută la gestionarea emoțiilor și la procesarea sentimentelor care nu sunt benefice.

Depresia postnatală este o stare cu care multe femei tind să empatizeze. Prezența unui mic omuleț din viața lor și chestiunile pe care acestea încă nu le știu despre el, poate avea efecte negative. Atunci când bebelușul plânge incontrolabil sau refuză să mănânce, pot avea un impact major asupra mamei. Dintr-o chestiune atât de comună pot apărea anumite anumite sentimente de furie sau de negare.

Luarea unor măsuri în astfel de cazuri este necesară. Cu cât depistarea acestor probleme se face din timp, cu atât rezolvarea conflictelor interioare se aplanează mai repede.

Terapie online cu Daniel Ivan? Este posibilă 

Indiferent dacă persoana în cauză locuiește sau nu în capitală, terapia se poate desfășura și online. Daniel Ivan este dispus spre a se conecta la ședință cu ajutorul canalelor de comunicare. Acesteia îi trebuie doar un cont și o conexiune bună la internet. 

Pentru mămici este o idee numai bună. Stau cu ochii pe cel mic și în același timp conversează cu psihologul. Chiar acest tip de ședință este recomandat persoanelor care sunt mai timide și se deschid mai greu față de cineva. Acestea nu trebuie să se simtă presate și nici să se simtă presate de prezența specialistului. 

Pasiunea de a asculta oamenii i-a devenit și job, după cum afirmă chiar Daniel Ivan. Prin abordarea diferitelor tehnici de terapie, acesta încearcă să ajute persoana în cauză, fără a pune vreo presiune pe aceasta. 

Daniel Ivan oferă servicii de terapie și consiliere de cuplu sau de familie. Dacă există diferite certuri sau tensiuni în familie care persistă de ceva timp, este cazul ca membrii familiei să participe la o discuție serioasă și să ia măsuri pentru a trece peste acest impas. 

Detalii despre plata serviciilor 

Accesează danielivan.ro pentru mai multe informații. Plata serviciilor se face la cabinet sau prin transfer bancar. Dacă te decizi să asupra unei ședințe la psiholog trebuie să-ți faci o programare în prealabil, ca după să fie stabilite de comun acord data și ora ședinței de terapie. Dacă te confrunți cu astfel de probleme nu ezita și apelează la ajutor specializat.

Contact:

0761.600.020

contact@danielivan.ro

0 comentariu

Citeste in continuare