Fotbalul rămâne cel mai popular sport printre pariori

by Redactia B24FUN

Atunci când îți deschizi cont la una dintre numeroasele case de pariuri online, cauți să vezi dacă îți găsești sportul preferat, cu scopul de a paria pe el. La ce oferte au acum operatorii, e aproape imposibil să îl ratezi. Mai ales că răspunsurile pentru cele mai populare sporturi printre pariori sunt, de regulă, unele clasice. 

Sportul “rege” pentru un motiv

Fotbalul a fost, este și probabil va rămâne cel mai important sport pe întreaga planetă. Desigur, dacă îi excludem pe americani, unde “soccer-ul” mai are de tras pentru a fi pe același palier cu baschetul, baseball-ul sau fotbalul american. Dar care sunt principalele motive pentru care orice copil se trezește la un moment dat dând cu piciorul într-o minge?

Acest sport transcende statutul social. Indiferent unde locuiești sau de câți bani dispui, singurul lucru de care ai nevoie pentru a te bucura de fotbal e o minge. Nici măcar de porți nu ai nevoie, fiindcă pot fi făcute din două bețe. Fotbalul e atât de iubit pentru că marile vedete, milionarii de azi, nu au avut o copilărie ușoară. S-au ridicat din sărăcie datorită pasiunii și încrederii că pot face ceva în viața datorită fotbalului. 

Sadio Mane, atacantul celor de la Bayern Munchen, este un exemplu elocvent. Fotbalistul de 30 de ani s-a născut într-un mic sat din sudul Senegalului și a avut mult de tras pentru a ajunge fotbalist profesionist. Dar niciodată nu a uitat de unde a plecat, iar în prezent își ajută din plin compatrioții mai puțin norocoși. Chiar a donat bani pentru construirea unui spital, dar și a unei școli din orașul natal. 

Pentru pariori, fotbalul este sportul “rege” tocmai pentru că le pune la dispoziție dueluri din toate mediile posibile. Poți să mizezi pe o partidă din Premier League, cel mai scump campionat din lume, însă poți să combini și un meci din prima ligă din Senegal. Fotbalul oferă cele mai multe posibilități, iar pariorii sunt atrași de acest aspect. 

Simona Halep a crescut apetitul românilor pentru tenis

Rezultatele extraordinare ale Simonei Halep au făcut ca românii să-și îndrepte mai mult atenția către tenis. Să urmărească mai multe partide, iar asta a dus și la ponturi pariuri pe acest sport. Faptul că oricând pot să apară surprize contează enorm pentru cei care mizează la pariuri.

Recent, Roger Federer și-a anunțat retragerea din tenis. Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile nu va mai fi pe teren. Dar sunt destul de nume interesante atât în circuitul masculin, cât și în cel feminin. Chiar dacă Roger Federer și Serena Williams s-au retras, popularitatea acestui sport nu ar trebui să fie afectată.

Sportul-surpriză ca popularitate

Poate nu te-ai aștepta, dar cursele de cai reprezintă o afinitate pentru pariori. Rapiditatea curselor și cotele mari fac ca adrenalina să fie în valuri atunci când mizezi pe acest sport. Pentru britanici e ca o “religie” în lumea pariurilor sportive. La noi însă, putem să vedem mize pe curse de cai mai degrabă în agențiile offline. 

Desigur, fiecare cazino online dispune și de curse de cai, chit că vorbim de unele virtuale sau reale. În principiu, românul pune la pariuri pe cursele de cai din plictiseală. Un sport cu o istorie lungă și cunoscută, primele curse de cai având loc în secolul XVIII, în Anglia. 

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!