Waterboyz: partenerul tău în amenajarea locurilor de joacă

by Redactia B24FUN

Compania Waterboyz România este lider pe segmentul de amenajare a locurilor de joacă, datorită soluțiilor de top pentru proiectarea și amenajarea unor spații interioare sau exterioare complet funcționale, conforme cu nevoile clienților și raportate la cele mai ridicate standarde de siguranță.

Specialiștii Waterboyz le oferă clienților consiliere juridică și suport  pentru identificarea unor echipamente simplu de integrat într-un anumit perimetru, selectate conform unor factori precum suprafața disponibilă, nevoilor utilizatorilor și vârsta acestora, bugetul pe care beneficiarul lucrării îl are la dispoziție, factorii meteo sau tendințele în materie de echipamente pentru joacă. 

Waterboyz: Echipamente de joacă variate pentru diferite nevoi

În oferta Waterboyz România sunt incluse produse și servicii de top pentru proiectarea, amenajarea și întreținerea unor locuri de joacă și alte spații dedicate mișcării, adaptate nevoilor, preferințelor și așteptărilor celor care le administrează și utilizează. Experiența, siguranța și creativitatea reprezintă valori de bază pe care compania s-a bazat încă de la înființare, pentru a-și consolida și menține poziția de lider pe o piață competitivă, aflată într-o permanentă transformare. 

Gama de echipamente include în momentul de față complexuri de joacă, leagăne, trambuline exterioare și interioare, castele, podele interactive, tobogane, sisteme de cățărare, echipamente gonflabile, trenulețe și carusele electrice, echipamente VR de ultimă generație, echipamente antitraumă pentru acoperirea suprafețelor de pardoseală, soluții pentru odihnă și relaxare, alături de multe alte produse selectate cu grijă de specialiștii noștri, special concepute pentru a oferi confort, siguranță și mobilitate. 

Echipamentele disponibile vin în forme, nuanțe și dimensiuni ce variază, astfel încât să poată acoperi cu succes spații indoor sau outdoor, conform cerințelor proiectului de amenajare. În etapa de proiectare, specialiștii Waterboyz România le oferă acces beneficiarilor la schițe ale proiectului realizate în 3DMAX, pentru a se observa mult mai bine atât detaliile rezultatului final, cât și imaginea de ansamblu a întregului perimetru. Proiectarea grafică pe baza programelor speciale este gratuită. 

Consultanță de specialitate în toate etapele proiectului

Amenajarea unui loc de joacă sau spațiu dedicat mișcării în aer liber include o serie de etape bine definite, precum etapa de proiectare, etapa de strângere a documentației necesare pentru funcționarea unor astfel de perimetre sau etapa de montare a echipamentelor. Echipa Waterboyz România oferă clienților sprijinul de care aceștia au nevoie, în toate etapele proiectului. Clienții pot beneficia astfel de soluții personalizate, conforme cu normele europene (EN1176, EN1177, ASTM, EN16630). 

Mai mult decât atât, pe zona de consiliere profesională juridică, experți cu experiență din cadrul echipei Waterboyz asigură sprijinul de care beneficiarii acestor proiecte au nevoie, privind anumite spețe: alegerea codurilor CAEN potrivite pentru desfășurarea acestei activități specifice, obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționarea în condiții de legalitate etc 

Suportul pe care echipa Waterboyz România îl oferă acoperă și partea de sfaturi, idei sau recomandări de produs, astfel încât amenajarea echipamentelor să respecte întocmai cerințele impuse de legislația în vigoare (ex: păstrarea distanțelor de siguranță între soluțiile integrate în perimetru). În cazul proiectelor de amenajare interioară sau exterioară, demarate prin intermediul programelor de finanțare naționale sau comunitare, Waterboyz asigură consultanță la prețuri foarte avantajoase. 

Oferta include și servicii de închiriere sau recondiționare

Pentru organizatorii unor evenimente cu un caracter temporar, desfășurate în aer liber sau în spații indoor, Waterboyz asigură soluții pentru închirierea unei game variate de echipamente pentru joacă: topuri și castele gonflabile, bazine cu bile, costume inspirate din desene animate, precum și multe alte produse asociate unui raport calitate-preț foarte bun.

Mai mult decât, oferta actualizată include și serviciile de întreținere a echipamentelor, astfel încât beneficiarii să aibă acces rapid la ajutorul unor experți pe zona de reparație, recondiționare și mentenanță. Pentru mai multe informații referitoare la lista cu servicii pe care Waterboyz o pune la dispoziție clienților, accesați site-ul companiei: www.waterboyz.ro!

Echipa Waterboyz își asumă responsabilitatea amenajării unor spații de joacă sau dedicate sportului, raportate la cele mai înalte standarde de siguranță, confort și adaptabilitate. De la mic la mare, utilizatorii perimetrelor construite în parteneriat cu Waterboyz trebuie să se bucure de libertate în mișcare și creativitate în timpul orelor de joacă, astfel încât aceste zone să contribuie la îmbunătățirea percepției față de calitatea vieții în cadrul unei comunități.

0 comentariu

Citeste in continuare