Răcorește-te și energizează-te cu băuturi răcoritoare italiene de la AlimenteAcasa.ro

by Redactia B24FUN

O alimentație sănătoasă și echilibrată este esențial să facă parte din stilul nostru de viață, dar nu întotdeauna se găsește timpul necesar pentru a o prepara. O alternativă rapidă care nu include deplasarea este și comanda la un furnizor de încredere al unor semipreparate sau produse care se pot pregăti într-un timp scurt.

Acestea pot fi comandate din timp la magazinul online AlimenteAcasa.ro, atât alimente, cât și băuturi non alcoolice cu extracte din fructe energizante care aduc buna dispoziție. Descoperim în cele ce urmează oferta variată de la brandul AlimenteAcasa.

Băuturi răcoritoare non-alcoolice și alte oferte 

La orice masă, fie înainte sau după se recomandă a se servi și apă, fie plată sau carbogazoasă sau alte sortimente de băuturi hidratante fără alcool. Acestea conțin diverse extracte de fructe așa cum ar fi lămâie, portocale sau ghimbir și fac parte din categoria bauturi racoritoare italiene. La această categorie se întâlnesc apele tonice cu extract de chinină, apele carbogazoase cu apă de izvor în componență, dar și apele tonice cu extracte de ghimbir.

Acestea au darul să redea la orice oră energia și concentrarea de care este nevoie, pentru a ne putea continua diversele activități. Mai apoi vin să ne încânte băuturi de tip aperitiv care pot fi servite înainte de masa principală sau cină. Acestea conțin o infuzie de ierburi și rădăcini de calitate superioară, toate mixate cu note persistente de portocale și fructe. Important de menționat este faptul că nu conțin gluten.

Sirop cu aromă de vanilie pentru deserturi

Tot în această categorie se găsesc și siropuri care pot fi consumate sub formă de cocktailuri, exclusiv pentru uz profesional. La AlimenteAcasa.ro se pot comanda arome diverse din 45 de sortimente, cantitatea fiind de 1 litru. Aceste siropuri provin de la branduri italiene de renume și se pot combina în diverse forme, dar și consuma alături de un desert.

Tot la acest magazin online se pot comanda tarte și torturi gata preparate, în stare congelată, care sunt făcute din ingrediente naturale. Acestea nu conțin gluten și sunt preferate de cei care aleg să se hrănească sănătos sau sunt la dietă.

Tot de aici se pot pune în coș diverse produse de patiserie, topping-uri diverse sau chiar înghețată savuroasă de origine italiană. Alte dulciuri și prăjituri precum și bază pentru gătit, aici se găsesc produsele din bucătăria italiană de renume.

Produse gata preparate, dar și produse congelate

De la produse preparate și gustări care pot fi încălzite rapid, până la produse congelate sau pește de mare proaspăt, magazinul online AlimenteAcasa își propune să aducă doar produse de la branduri italiene renumite, atât pentru consumul individual, cât și pentru cel profesional. Astfel, aici se găsesc produse pentru toate preferințele, de la sosuri, creme, paste, orez și până la făină. Acestea sunt de origine bio, vegane și fără gluten. Pot fi consumate și de persoanele care au intoleranță la gluten, cele care preferă să mănânce vegan sau țin dietă.

Produse alimentare de calitate superioară, cu un raport excelent calitate-preț sunt doar pe site-ul oficial alimenteacasa.ro.

Contact: contact@alimenteacasa.ro

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil