Un Nou Standard în Experiența de Cumpărături și Divertisment

by Redactia B24FUN

Cosmopolis Plaza este un parc comercial situat în partea de nord a Bucureștiului, care reprezintă o extindere semnificativă a peisajului comercial din această zonă. Acesta a fost deschis în octombrie 2023, urmând o investiție considerabilă de 20 de milioane de euro, investiţie care a dus la extinderea parcului comercial, devenind astfel cel mai mare din partea de nord a capitalei şi este un punct de reper pentru comunitatea locală și vizitatori. De asemenea, include cel mai mare club Sweat Wellness din rețeaua națională, cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați. Expansiunea a adăugat aproximativ 16.300 de metri pătrați la cei 3.500 de metri pătrați existenți, cu un spațiu total care găzduiește acum peste 70 de magazine.

Design Inovator și Spațiu Generos

Cu o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați, Cosmopolis Plaza impresionează prin designul său modern și spațiul generos. Centrul comercial este proiectat pentru a oferi o experiență de shopping confortabilă și relaxantă, cu magazine spațioase și o arhitectură impresionantă.

Diversitatea Magazinelor și Serviciilor

Cosmopolis Plaza găzduiește o varietate de magazine și servicii, de la branduri internaționale la comercianți locali. Acest mix diversificat satisface o gamă largă de preferințe și nevoi, transformând fiecare vizită într-o aventură unică.

Facilități de Parcare și Accesibilitate

Unul dintre punctele forte ale parcului commercial este accesibilitatea sa. Cu sute de locuri de parcare, vizitatorii beneficiază de acces ușor și comoditate, făcând experiența de cumpărături și mai plăcută.

Zonă de Divertisment și Activități pentru Copii

Parcul comercial include și o zonă dedicată divertismentului și activităților pentru copii, transformând vizita într-o experiență plăcută pentru întreaga familie. De la locuri de joacă la evenimente culturale și sociale, Cosmopolis Plaza oferă distracție pentru toate vârstele.

Angajamentul pentru Sustenabilitate

Cosmopolis Plaza pune un accent deosebit pe sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu. Prin utilizarea tehnologiilor ecologice și promovarea unor practici sustenabile, parcul comercial demonstrează un angajament ferm față de protecția mediului.

Parteneriate Comunitare și Evenimente

Un aspect distinctiv al parcului comercial este implicarea sa în comunitate prin organizarea de evenimente și parteneriate. De la târguri de artă și evenimente caritabile până la spectacole muzicale și ateliere educative, parcul comercial devine un centru pentru evenimente culturale și sociale, contribuind astfel la dezvoltarea comunității. 

Experiență Gastronomică Diversificată

Pentru iubitorii de gastronomie, în parcul commercial găsiţi o varietate impresionantă de opțiuni culinare. Restaurantele și cafenelele din incintă servesc o gamă largă de preparate, de la bucătăria tradițională românească la specialități internaționale, satisfăcând toate gusturile.

Shopping Conștient și Produse Locale

Promovarea produselor locale și a afacerilor mici este un alt punct de interes pentru Cosmopolis Plaza. Prin susținerea producătorilor locali și a artizanilor, parcul comercial nu doar că sprijină economia locală, dar oferă și vizitatorilor acces la produse unice și autentice.

Tehnologie și Digitalizare

Integrarea tehnologică este un alt punct forte al Cosmopolis Plaza. Sisteme de plată digitale, informații interactive și Wi-Fi gratuit sunt doar câteva dintre facilitățile tehnologice care îmbunătățesc experiența de cumpărături a vizitatorilor.

Acest parc comercial nu este doar o destinație pentru cumpărături; este proiectat să fie o experiență completă pentru vizitatori. Include facilități precum supermarketuri, farmacii, cafenele, restaurante, fast food-uri, crame, cofetării, brutării, pet shops, florării, croitorii, saloane de înfrumusețare, o școală de talente, servicii de curățătorie, ATM-uri și multe alte facilităţi.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil