Restaurante chinezesti din Bucuresti

by Redactia B24FUN

Restaurante chinezesti din Bucuresti

Dornici sa incerce lucruri noi, romanii sunt deschisi bucatariilor traditionale din diverse zone ale lumii. Astfel se explica de ce afacerile restaurantelor cu specific italian, chinezesc sau libanez merg din ce in ce mai bine. Spre exemplu, se spune ca cei care gusta pentru prima data mancarea chinezeasca devin clienti fideli sau cel putin ocazionali ai localurilor cu acest specific. Despre mancarea chinezeasca se spune ca este de calitate si mai sanatoasa decat alte produse, gen fast-food. Sunt persoane care isi propun sa guste si altceva decat ce le ofera bucataria traditionala sau europeana, iar romanii nu fac exceptie.Cultura asiatica i-a cucerit pe multi si pe romani de asemenea, dovada multitudinea restaurantelor chinezesti din Capitala – de exemplu. Daca nu stiati, China are una dintre cele mai bune bucatarii ale lumii, mancarea chinezeasca fiind cunoscuta si apreciata pe tot globul datorita nenumaratelor preparate fantastice si delicioase. Si, nu in ultimul rand, restaurantele chinezesti sunt apreciate si pentru atmosfera tipica, felul cum impart toti prieteneste mancarea, intr-un mod aparte. Daca apreciezi bucataria traditionala chineza, noi iti oferim o lista a restaurantelor cu asemenea specific din Bucuresti.

Restaurante chinezesti din Bucuresti

Restaurant Chinezesc Marele Zid. Str. Vasile Lascăr 189; E unul dintre restaurantle chinezesti cele mai vechi ale Bucurestiului, poate chiar primul; Bucatarie chineza, asiatica; Meniul are felurile de mancare numerotate (meniul include pui cu sos de peste, porc cu urechi de lemn, orez cu legume si paste de orez s.a.).

Nan JingStr. Manu Gheorghe 2-4; Bucatarie chineza, asiatica; Meniu – Lunch, Dinner, Late Night.

Nan Jing, restaurant chinezesc la Hotelul Minerva

Peking Duck. Mihai Bravu nr. 62 A; Bucatarie chineza; Specific  – lunch, sit-down dinner.

Qianbao Restaurant. Intrarea Baba Novac 2; Bucatarie chineza, asiatica; Vegetarian Friendly; Optiuni: Vegan.

Templul Soarelui. Str.Foisorul de Foc; Menu vast si considerat bun calitativ de catre recenzii.

Casa Dragonului. Calea Dudesti 198; Bucatarie chinezeasca; Meniul include portii mari.

Oraşul Interzis. Str. Vasile Lascar 98; Bucatarie chineza, asiatica; E considerat primul restaurant chinezesc de lux din Romania; Bucatarie chinezeasca; Meniu specific tuturor regiunilor din China.

Beijing Garden. Str. Berzei 66; Bucatarie chineza, asiatica; Vegetarian Friendly; Optiuni: Vegan; Specific – Cina, Brunch, Pranz.

China Town. Str. Viitorului 15; Bucatarie chineza; Meniul acopera o gama larga; Recomandat mai ales pentru mese de 2-4 persoane si pentru familii.

Coltunas Chinezesc. Soseaua Colentina nr. 346; Bucatarie chineza; Specific menu vast, care include si supe acrisoare si condimentate, ori frigarui.

Zen Garden. Str. Silvestru 3; Bucatarie chineza, asiatica; Vegetarian Friendly; Optiuni: Vegan.

Chong Qing. Bulevardul Pache Protopopescu 28;  Bucatarie chineza; Meniu variat (cartofi prajiti cu chili, orez cu legume si ou, taitei prajiti cu legume si sunca, vita la placa incinsa, vinete prajite cu usturoi, pui cu urechi de lemn, calamari la placa incinsa etc).

Restaurant Zao. Str. General Candiano Popescu 1;  Bucatarie chineza, asiatica; Vegetarian Friendly; Specific – Lunch, Dinner, Special diets.
Restaurant Chinezesc Tao. Strada Delea Nouă 42; Bucatariechineza,asiatica; Specific-Lunch, Dinner.
Wu Xing. Str. Covaci 14; Infiintat inca din 1999, Wu Xing este primul restaurant chinezesc din Bucuresti cu livrare la domiciliu/livrare la birou. Aici poti comanda mancare chinezeasca online, telefonic sau direct de pe mobil.

Najee. Str. Papadiei  16-18; Bucatarie chineza, asiatica, Orientul Mijlociu; Vegetarian Friendly; Meniu variat.

Long Fong Restaurant. Str. 11 Iunie nr.62; Bucatarie chineza; Specific – Lunch, Dinner.

Restaurant Pengyou. Str. Occidentului 11;  Bucatarie chineza, asiatica; Vegetarian Friendly.

Golden Woks Sun Plaza. Calea Vacaresti 391; Bucatarie chineza; Specific – Breakfast, Lunch, Dinner.

Jin Ding Restaurant. Str. Baicului 66; Bucatarie chineza; Specific – Lunch, Dinner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 comentariu

Citeste in continuare