Cele mai Bune Seriale Turcesti de Dragoste

by Redactia B24FUN

În ultimii ani, seriale turcești au câștigat o popularitate tot mai mare în Romaia, devenind un fenomen cultural major.

Rețelele de televiziune și platformele de streaming au contribuit la popularizarea acestor producții, atrăgând o gamă largă de telespectatori și consolidând serialele turcești ca un fix permanent în casele românești.

Dar care sunt absolut cele mai bune? Mai jos vă prezentăm cel mai popular și în același timp cel mai popular serial turcesc (complet cu intriga). Bucurați-vă de lectură!

Când vorbim despre seriale turcești subtitrat în română avem și o întrebare care este cel mai bun site care oferă gratuit toate cele mai recente seriale turcești. Site-uri multiple iti ofera ultimele seriale turcesti dar Terasa cu carti ro va fi unul dintre ele. Toate cele mai recente seriale turcești vor fi disponibile pentru tine.

Acum în aceste zile toate episoadele vor fi disponibile pe acest site care a fost difuzat oficial pe canalele tv turcești.

turk series

Cel mai bun serial turcesc subtitrat in Romana

Bir Zamanlar Çukurova

Celebra telenovelă turcească a debutat pe Canale 5, difuzată în premieră pe canalele românești.

Este „Bir Zamanlar Çukurova”, cunoscut în România ca „A fost odata în Cukurova”, o poveste care combină elemente de thriller și romantism. Serialul este difuzat atât în ​​timpul zilei, cât și în cea mai mare audiență pe Canale 5, după ce a fost difuzat în Turcia pe ATV în perioada 13 septembrie 2018 – 16 iunie 2022.

Amplasat în Turcia în anii șaptezeci, în special în regiunea sălbatică Çukurova, provincia Adana, povestea lui Züleyha și Yılmaz, doi îndrăgostiți ale căror vieți sunt răsturnate brusc de o soartă crudă. Züleyha este o tânără croitoreasă din Istanbul, în timp ce Yılmaz este un mecanic umil. Rămas orfan, Yılmaz a fost crescut de angajatorul său, cultivând speranța de a-și realiza într-o zi visul de dragoste cu Züleyha.

Sezonul cireselor – Anotimpul inimii (titlul original: Kiraz Mevsimi) este prima telenovelă turcească care câștiga o popularitate uriașă în canalele din România. Serialul, care îi are în distribuție pe Özge Gürel (în rolul lui Öykü Acar) și pe Serkan Çayoğlu (în rolul lui Ayaz Dinçer), este format din două sezoane pentru un total de 130 de episoade în versiunea românească și a fost difuzat până în septembrie anul următor, obținând rezultate excelente de vizionare pe Canale 5. Protagonistul serialului este Öykü (interpretat de Gürel), un student genial și fermecător în design vestimentar cu visul de a deveni un stilist de succes. De când era mică, Öykü a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Külegeç), dar nu a găsit niciodată curajul să se declare.

Când Mete se îndrăgostește de cea mai bună prietenă a lui Öykü, Seyma (Nilperi Sahinkaya), din cauza unei neînțelegeri, Öykü se preface că este îndrăgostit de Ayaz (Serkan Çayoğlu). Ceea ce începe ca o înșelăciune se transformă curând într-un sentiment autentic între Ayaz și Öykü.

Serial turcesc Numele fericirii (titlu original: Adi Mutuluk)

În centrul intrigii îl găsim pe Kumsal (interpretat de Ezgi Eyüboğlu). A fost părăsită de mama ei în copilărie și a trăit o viață adăpostită sub controlul unui tată arhitect autoritar și de succes, care speră să-i calce pe urme. În schimb, Batu (interpretat de Kaan Yıldırım) nu a cunoscut niciodată prosperitatea și are probleme din cauza unei datorii contractate de tatăl său. Viețile lor, deși foarte diferite, se împletesc întâmplător și împreună decid să plece într-o călătorie la Istanbul pentru a-și urmări visele. În această călătorie, ei vor întâlni noi prieteni și se vor confrunta cu provocări care îi vor ajuta să crească și să se schimbe.

Serial turcesc Dragostea vietii mele subtitrat (titlu original: Hayatimin Aski)

Protagonistul, Gokce Senkal (interpretat de Hande Dogandemir), lucrează ca director de artă într-o agenție de publicitate renumită din Istanbul. Deși cariera ei este în creștere, Gokce trebuie să facă față dezamăgirilor din viața ei amoroasă. Pentru a înrăutăți situația, sunt numeroasele invitații la nunțile prietenilor ei, la care participă mereu singură, și umbra celor două surori ale sale care par să aibă totul: una este căsătorită fericit, iar cealaltă este mereu ocupată cu noi și iubiți fermecați. Cu toate acestea, Gokce are un secret. Este îndrăgostită de șeful ei, Demir (interpretat de Serkan Cayouglu), un bărbat care și-a pierdut acum speranța de a găsi o femeie interesată de el pentru cine este ea cu adevărat, și nu pentru poziția ei. Va reuși Gokce să cucerească inima lui Demir?

Sweet Revenge (titlul original: Tatli intikam)

Serialul de televiziune povestește o poveste de dragoste complicată cu umor și lejeritate. Totul părea să decurgă conform planului pentru frumoasa Pelin (interpretată de Leyla Lydia Tuğutlu), care îl aștepta la altar pe bărbatul visurilor ei, Tolga (interpretată de Can Nergis). Totuși, mirele se răzgândește și nu se prezintă la nuntă. Supărată, Pelin apelează la un psihic și descoperă că acest eveniment nefericit este legat de un episod din trecutul ei. În liceu, Pelin i-a frânt inima lui Tankut (interpretat de Furkan Andıç), care, umilit, a fugit din Istanbul pentru a-și relua viața în străinătate. Singura modalitate de a rupe „blestemul” este să-l găsești pe Tankut și să-i ceri scuze. Dar există o problemă: Tankut s-a întors în Türkiye și a devenit un bucătar desăvârșit și fermecător. Poate că a venit momentul ca Tankut să se răzbune „dulce”.

Ruzgarli Tepe Dealul Vânturilor

Serialul zilnic „Ruzgarli Tepe Dealul Vânturilor” dezvăluie povestea captivantă a lui Zeynep și Halil. Halil este un tânăr rezistent, care se luptă cu trădarea și caută să se răzbune împotriva familiei care i-a sfâșiat lumea. Pe măsură ce își execută planul cu precizie, apare o întorsătură neprevăzută când se încurcă romantic cu Zeynep, fiica voinică a dușmanilor săi. În dansul complicat dintre răzbunare și iubire neașteptată, fiecare episod dezvăluie complexitățile călătoriei lor, ridicând întrebări despre seriale adevăratul cost al răzbunării și rezistența inimii umane.Dealul Vânturilor va fi difuzat zilnic pe blogul terasa cu carti.

Fatma

Protagonistul filmului Fatma (2021) este o curățenie obișnuită care, în mod neașteptat, se trezește comitând o crimă în timp ce își caută soțul dispărut, Zafer. Astfel, ea se transformă într-o ucigașă puțin probabilă: nimeni nu bănuiește că ar putea fi altceva decât o simplă servitoare. Scenariul este opera talentatului Ozgur Onurme, care împarte regia cu Ozer Feyzioglu. Serialul este produs de Basak Abacigil Sozeri și îi are în distribuție pe Burcu Biricik, Ugur Yucel, Mehmet Yilmaz Ak, Hazal Turesan, Olgun Toker, Gulcin Kultur Sahin, Deniz Hamzaoglu și Cagdas Onur Ozturk.

Bitter Sweet – Dolunay

În 2019, după Sezonul Cireșelor, pe Mediaset a mai fost difuzat un serial turcesc: Bitter Sweet – Dolunay. Protagonistul, Nazli, interpretat de Özge Gürel, este o tânără ambițioasă care locuiește cu sora ei mai mare și cea mai bună prietenă a ei. Ea urmează universitatea, studiază gastronomie și arte culinare și urmează cursuri de japoneză în timp ce își caută un loc de muncă pentru a se întreține. Marea ei pasiune este gătitul, iar visul ei este să devină un bucătar celebru. Viața lui Nazli ia o întorsătură neașteptată când este angajată ca bucătar în conacul lui Ferit Aslan, un influent om de afaceri interpretat de Can Yaman. Nazli pregătește mesele și lasă instrucțiuni înainte de a pleca la ora 17, fără să se întâlnească vreodată cu Ferit. Ambii au o percepție greșită unul despre celălalt, până când se întâlnesc întâmplător și se trezesc de-a face cu emoții conflictuale. Pentru a-și realiza dragostea, vor trebui să înfrunte numeroase dificultăți, depășind obstacole și neînțelegeri.

Mr Wrong (titlu original: Bay Yanlış)

În vara lui 2021, Canale 5 a difuzat serialul Mr. Wrong –Bay Yanlış, o producție Fox Turkey care îi reunește pe protagoniștii preferați ai lui Bay Yanlış, Can Yaman și Özge Gürel. Intriga povestește pasiunile și suspinele a doi tineri cufundați în peisajele feerice din Bodrum și Istanbul. Ezgi, o visatoare inveterata, incepe sa-si piarda speranta de a gasi o mare dragoste dupa a enemea ei dezamagire. Özgür, un Don Juan inveterat, nu crede în relații stabile. Cu toate acestea, întâlnirea acestor două opuse va duce la o schimbare a inimii pentru ambii, punându-le în discuție convingerile și deschizând calea către noi posibilități.

Love Is in the Air (titlul original: Sen Çal Kapımı)

Serialul de televiziune, cu Kerem Bürsin și Hande Erçel în rolurile principale, explorează numeroasele fațete ale dragostei, plasate în decorul romantic și modern din Istanbul. Eda este un suflet liber, în timp ce Serkan este un om ambițios și fără scrupule. Acești doi contrari se urăsc și se atrag în același timp, trecându-se implicați într-o colaborare neobișnuită care duce la evoluții neașteptate și la numeroase răsturnări de situație. Intriga se desfășoară prin dinamica complicată dintre personaje, explorând conflictul dintre personalitățile lor contrastante și sentimentele care apar între ele, creând o poveste convingătoare și încărcată emoțional.

0 comentariu

Citeste in continuare