Câte meciuri, atâtea bucurii: descoperă pariurile online pe sporturile preferate

by Redactia B24FUN

Știi cum e: dribling, pasă, șut și goool sau coș, ori eseu, merge și o transformare sau o minge care aterizează pe tușă. Câte sporturi, atâtea ocazii să celebrezi victoriile sportivilor preferați sau ale echipelor favorite. Ca să te bucuri pe deplin realizările lor, descoperă pariurile online, cu opțiuni atractive și premii generoase!

Joacă pariuri sportive live pe telefon, tabletă, laptop sau desktop

Când alegi betting-ul online, ai la dispoziție o gamă largă de pariuri, oricând vrei să mizezi pe victoriile favoriților tăi sau să găsești noi distracții din lumea sportului. De exemplu, în oferta de pariuri sportive Betano găsești mii de competiții de fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei pe gheață, tenis de masă, fotbal american, baseball, rugby, MMA, polo pe apă, box, ciclism, înot, sporturi de iarnă, Formula 1 ș.a. Ai ocazia să pariezi pe golf, biliard, snooker, cricket, speedway, surfing, darts, lacrosse, esports și alte sporturi pe care le descoperi pe website, ori în aplicația mobilă Betano.

Ai ocazia să joci live, chiar în timpul desfășurării competițiilor preferate! Pe telefonul mobil, pe tabletă, laptop sau desktop, tot ce ai de făcut este să selectezi meciul, pariul și miza. Poți să modifici, să adaugi sau să elimi pariuri, în funcție de evoluția jocului. De aceea este bine să urmărești întrecerile sportive la care pariezi live, pentru că astfel ai posibilitatea să iei decizii rapide și să-ți crești șansele de reușită.

Betano te ajută să pariezi live cu extra beneficii, precum Avans de 2 Seturi și Decisiv în Primul Set la tenis. Dacă ai pariat pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este automat câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul. Sau, dacă jucătorul de tenis pe care ai pariat că va fi învingător a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei, iar jucătorul tău pierde. În mod similar, te bucuri de Betano Avantaj la fotbal, pentru scorul de 2-0, ai pariul 6 Goluri Avans la handbal, poți să pariezi 2 Seturi Avans la volei, Avans 20 de Puncte la baschet, 5 Run-uri Avans la baseball, 3 Goluri Avans la hochei pe gheață, 17 Puncte Avans la rugby.

Descoperă promoțiile pentru pariuri online pe sporturile preferate

Câte întreceri sportive sunt listate pe website-ul operatorul de betting, atâtea promoții te așteaptă, pentru extra șanse de câștig la pariuri online. Nu știi ce să pariezi? Bet Mentor îți oferă sugestii, printr-un widget inovator, ușor de utilizat, disponibil 24/7. Beneficiezi de MegaCote cu marjă 0% și statistici actualizate în timp real, prin xGoals, pentru live betting așa cum îți place: rapid, informat, mereu la un touch distanță. 

Distrează-te la pariuri sportive online pe fotbal cu promoții precum Miza Înapoi la 0-0 și joacă la meciuri de baschet sau fotbal, cu opțiunea Câștig Șansă. Când pierzi la limită, de fapt nu pierzi! Plasează un pariu multiplu (între 5 și 10 variante) și, dacă este un singur meci unde ai pariat greșit, îți iei banii înapoi. Cu BetBuilder, poți să combini până la 10 selecții pe același bilet, pentru un pariu adaptat preferințelor tale.

Joacă responsabil și pariază doar pe site-urile și aplicațiile mobile ale operatorilor de betting care au licență de la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Bucură-te în siguranță de pariuri online pe sporturile preferate!

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil