Cinci modele de invitații de nuntă deosebite

by Redactia B24FUN

Alegerea invitațiilor de nuntă poate fi o adevărată provocare pentru cupluri. Dacă unele își doresc să ”meargă” pe unele clasice, simple, altele își doresc să opteze pentru niște modele deosebite, care să le reflecte personalitatea.

Alegerea invitațiilor de nuntă nu ar trebui să fie trecută cu vedere. Acestea au rolul de a seta, într-un fel, tonul evenimentului și le oferă invitaților un prim indiciu cu privire la tema nunții tale. Din acest motiv, nu trebuie să ratezi ocazia de a le stârni curiozitatea, de a-i impresiona, fapt pentru care îți recomandăm să descoperi câteva modele de invitații inedite, ce nu vor trece neobservate.

Invitații de nuntă tip cutie

Printre cele mai inedite modele în materie de invitații de nuntă se numără cele tip cutie. Acestea sunt realizate dintr-un carton de bună calitate și pot fi decorate cu elemente inedite, care îți reflectă personalitatea, impresionând astfel oamenii pe care intenționezi să-i inviți la nuntă.

Invitații de nuntă minimaliste

Dacă îți dorești ca nunta ta să fie un eveniment descris prin simplitate, atunci invitațiile de nuntă minimaliste sunt potrivite pentru tine. Poți opta pentru niște modele simple, în non-culori, cărora le poți da un aer aparte mizând pe un scris într-o culoare aparte, precum auriu sau argintiu.

Invitații de nuntă cu motive florale

Dacă iubești natura și ai ales ca nunta să se desfășoare la marginea unei păduri sau a unei piscine, atunci poți miza pe niște invitații de nuntă care reflectă acest lucru, fiind puse în valoare de motive florale. Poți, de asemenea, să le decorezi cu alte elemente desprinse din natură, precum diferite plante, palmieri, în care tema nunții este exotică ori pur și simplu ceva care să le arate prietenilor pasiunile voastre.

Invitații de nuntă din catifea

În cazul în care petrecerea ta de nuntă se desfășoară într-un salon și îți dorești să le transmiți nuntașilor ideea că evenimentul va fi unul elegant, poți opta pentru niște invitații de nuntă din catifea. Pot fi accesorizate cu diferite elemente, precum ciucuri sau pot fi așezate într-un toc finuț ceea ce va transmite o notă impresionantă.

Invitații de nuntă cu fluturi

În cazul în care ești o fire romantică și vrei să transmiți acest lucru, poți opta pentru niște modele de invitații nuntă cu fluturi. Realizate în culori neutre sau în tonuri vibrante, aceste invitații pot fi puse în valoare de niște decupaje în formă de fluturi.

Invitații de nuntă pentru pasionații de călătorii

Să călătorești îți aduce bucurie și te împlinește? Vrei ca tema nunții tale să fie aceasta? Ei bine, atunci poți opta pentru invitații de nuntă care să transmită acest lucru, putând fi ilustrate fie cu imagini din diferite orașe ori cu mijloace de transport. Poți, de asemenea, să alegi chiar și pentru o altă modalitate pentru organizarea la mese, înlocuind numerele clasice cu diferite nume de orașe din lume.

Așadar, indiferent de modelul de invitație de nuntă ales, asigură-te că acesta reflectă stilul și personalitatea ta. Reține că acesta oferă o primă impresie referitoare la evenimentul tău, motiv pentru care este bine să profiți de această ocazie pentru a le stârni invitaților curiozitatea.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil