Bucură-te de confort financiar! Învață programare ca să poți lucra de unde, când și cât vrei 

by Redactia B24FUN

Bucură-te de confort financiar! Învață programare ca să poți lucra de unde, când și cât vrei 

Învață programare și asigură-ți confortul financiar, chiar dacă vei lucra numai atunci când îți vei dori, fără a fi constrâns de existența unui program fix sau de prezența într-un birou!

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui mentorat care te ajută să îți dezvolți abilitatea de a scrie cod curat și corect, astfel încât, în numai 8 luni, să reușești să obții și primul tău job ca programator. Invata programare WellCode și, în doar câteva luni, vei reuși să dai uitării clipele în care erai nevoit să simți că-ți petreci timpul „prizonier” într-un birou de sticlă. Domeniul IT îți oferă o mulțime de oportunități de dezvoltare, dar și o flexibilitate mare, astfel încât să îți poți personaliza și organiza programul de muncă, adaptat stilului de viață. În plus, vei putea lucra de oriunde, fie că alegi să o faci de acasă, de la birou, de la mare sau de la munte.

Cum funcționează mentoratul WellCode?

invata programare

Programul a fost fondat de tânărul clujean în anul 2017, în urma experienței acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. În perioada colaborării cu cei doi giganți IT, Petru Trîmbițaș a observat și a conștientizat lipsurile de pe piața de cursuri IT din România și a pus bazele unei platforme care permite a învăța programare atât celor care pornesc de la nivel de cunoștințe 0, cât și celor care au deja un minim de cunoștințe.

Platforma funcționează ca o carte interactivă și îți oferă posibilitatea de a învăța programare atunci când îți permite timpul. Cu toate că vei învăța independent de evoluția celorlalte persoane de pe platformă, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida către identificarea soluțiilor optime pentru problemele de pe platformă. 

Posibilitatea de a-ți vizualiza evoluția pe platformă în timp real oferă un plus experienței și contribuie în mod considerabil la păstrarea motivației și angajamentului pe perioada procesului de învățare, astfel încât să ajungi să-ți atingi obiectivul final: angajarea ca programator.

Misiunea mentorilor și formarea ta nu se încheie odată ce ai reușit să parcurgi platforma integral, dimpotrivă! În etapa următoare, mentorii te ajută să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte, pe care să le prezinți viitorilor angajatori. Apoi, mentorii te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de interviu.

Un alt detaliu esențial în evoluția profesională, observat de fondatorul WellCode în perioada colaborării cu Facebook și Google, este susținerea psihologică de care ai nevoie în procesul de învățare. În acest sens, fondatorul mentoratului a inclus în program și un modul de dezvoltare personală. Coachii vor prelua controlul și te vor ajuta să îți identifici și conștientizezi gândurile și emoțiile negative, pentru a putea să îți dezvolți mecanisme de gestionare sănătoase. Totodată, coachii te vor ajuta să îți dezvolți un stil de viață sănătos (igiena de somn corectă, regim alimentar echilibrat și antrenament fizic). Schimbările de la nivel personal au ca obiectiv creșterea puterii de concentrare și a gândirii analitice.

A învăța programare e un proces complex, dar care, potrivit fondatorului WellCode, poate fi parcurs în doar 8 luni, cu condiția să respecți 3 reguli simple:

  • să lucrezi 15 – 20 de ore / săptămână;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să asculți și să urmezi sfaturile mentorilor.
0 comentariu

Citeste in continuare