Becuri LED pentru iluminatul exterior

by Redactia B24FUN

Vara, potențialul grădinilor și al spațiilor exterioare crește considerabil. Odată cu startul sezonului cald, încep și evenimentele în aer liber, pentru că majoritatea populației încearcă să se reconecteze cu natura și să găsească cele mai bune soluții pentru temperaturile ridicate din această perioadă.

Pentru a organiza un eveniment ca la carte, trebuie să pui accent pe amenajarea spațiului. Iluminatul este o componentă esențială, iar un sistem pe bază de becuri LED îți poate aduce mai multe beneficii, creând în același timp un ambient plăcut pentru activitățile în aer liber alături de cei dragi.

Urmărește acest articol realizat de Electric14 pentru a afla care sunt beneficiile becurilor cu LED, de ce ar trebui să înlocuiești cât mai repede posibil clasicele surse de iluminat cu becuri LED și ce modele de becuri cu LED ai putea include în spațiul tău exterior pentru evenimente reușite.

Becuri LED vs becurile incandescente – ce opțiune să alegi?

Becul LED a apărut ca soluție pentru nevoile moderne de iluminare. Deoarece becurile incandescente sau fluorescente nu aveau performanțe prea bune, oamenii aveau nevoie de un bec care să transforme eficient energia utilizată în lumină, nu în căldură.

De asemenea, un bec LED este mult mai rezistent la socuri si vibratii spre deosebire de un bec incandescent care se poate deteriora rapid și care trebuie schimbat după o scurtă perioadă de timp. Becurile cu LED utilizează o tehnologie pe baza unui mini circuit electric și le oferă o durata de viata mai mare.

În general, becurile LED sunt o alternativa la becurile incandescente pentru cei care au nevoie de soluții ingenioase la un pret mic.

Becuri LED – cum te pot ajuta becurile LED să reduci plata facturilor

Așa cum am menționat anterior în articol, un bec LED vine cu multiple avantaje, printre care și pe plan economic. Sursele de iluminat pe bază de LED au un consum mic și utilizează cantitatea de energie în mod eficient pentru a genera o cantitate mare de lumină. Astfel, prețurile la facturi se reduc considerabil, iar lumina emisă este la fel de puternică.

Totodată, cu o durata mare de viata, un set de becuri LED va rezista o perioadă mai lungă de timp și nu vei fi nevoit să achiziționezi alt sistem de iluminat.

De ce să optezi pentru iluminat LED în grădina ta

Grădina este un loc excelent pentru evenimentele familiale. Celebrarea unui eveniment important sau organizarea unor seri alături de cei dragi se pot desfășura într-un mediu intim și relaxant. Atmosfera este foarte importantă atunci când organizezi un astfel de eveniment, așa că recomandarea experților este să alegi produse din categoria becuri LED, atât pentru iluminatul grădinii, cât și pentru iluminatul casei pe exterior.

Avantajele becurilor LED nu se opresc doar la partea economică sau estetică. Acestea sunt și o soluție sustenabilă pentru grădina ta. Pe lângă un consum redus de energie, materialele din care sunt fabricate becurile LED sunt prietenoase cu mediul înconjurător și cu natura din grădina ta.

De asemenea, spre deosebire de un bec clasic cu funcționare incandescenta, un bec pe bază de LED nu emite raze UV, nu conține urme de substanțe nocive cum ar fi mercurul sau plumbul și poate fi reciclat cu ușurință. Alege becuri LED și vei acționa în favoarea protecției mediului înconjurător.

Modele de becuri LED

Becurile LED diferă în funcție de diferite criterii: formă, temperatura luminii, soclu, mărime, culoare și caracteristici tehnologice. De cele mai multe ori oamenii aleg spoturi LED, aplice sau proiectoare pentru spațiile lor exterioare, datorită modului în care integrează estetic cu celelalte elemente decorative, păstrând aspectul elegant.

O gamă de becuri LED poate să difere și în funcție de puterea de consum. Pentru grădini, mai ales atunci când se organizează diverse evenimente, ar fi indicat un sistem cu un tip de bec de peste 70 W.

Temperatura luminii ar trebui să fie un alt criteriu de selecție a sistemelor cu LED-uri. Becul LED cu lumina alba rece, de 3000K, poate fi o opțiune mai bună pentru petreceri decât lumina calda, în nuanțe roșii oranj.

Cauți becuri economice LED? Explorează oferta Electric14

Inlocuieste acum vechile becuri de iluminat cu un sistem pe bază de LED. Consultă gama variată de modele de becuri LED disponibilă pe Electric14 și explorează ofertele disponibile pentru nevoile tale. Electric14.ro este un magazin online specializat în electrice, de unde poți achiziționa mai ușor produsele de care ai nevoie.

Pentru mai multe detalii despre preturi, promotii și livrare, consultă ghidul cumpărătorului disponibil pe site.

0 comentariu

Citeste in continuare