Călătoriile m-au schimbat și mi-au oferit lecții prețioase de viață

by Redactia B24FUN

Călătoriile m-au schimbat și mi-au oferit lecții prețioase de viață

Vedem și auzim citate în fiecare zi, sunt lecții care nu pot fi învățate la școală. Unele lucruri în viață, în special cele despre tine, pot fi învățate doar fiind acolo, în locul pe care l-ai visat, acolo unde ți-ai dorit când erai copil sau atunci când ai văzut un filmuleț pe Instagram despre locul de la capătul lumii.  și experimentând lucruri noi. care afirmă că Vălătoria este cel mai mare profesor, pentru că te ajută să experimentezi lucruri noi. Întâlnim și cunoaștem oameni care s-au aventurat în alte țări și s-au întors cu povești incitante, toate spunându-ne că plecarea în altă țară le-a deschis ochii. N-am înțeles niciodată cu adevărat până când eu însumi m-am aventurat în lumea largă. La întoarcere, toți cei pe care îi cunoșteam mi-au spus că m-am schimbat. Nu într-un mod rău, dar toți au spus că am crescut atât de mult de când m-au văzut ultima oară și că m-am schimbat în bine.

Toată lumea se schimbă pe parcursul călătoriei și fiecare crește în ritmul său. Se pare că nu observăm cu adevărat acest lucru până când nu ne luăm un moment pentru a reflecta la cine suntem acum, în comparație cu persoana care am fost anul trecut sau anul precedent.

Am fost doar în zece țări și numărând, plănuiesc să fac mai multe, și știu că sunt mulți alți oameni în lumea asta care au fost în mult mai multe. Dar vreau să împărtășesc cu voi cele mai importante lecții de viață pe care le-am învățat din călătoriile mele de până acum.

Fiecare persoană este frumoasă în felul ei!

De-a lungul călătoriilor, întâlnești atât de mulți oameni interesanți. Am constatat, totuși, că am întâlnit mult mai mulți oameni când am călătorim singură. Cred că asta se datorează faptului că atunci când ești singur, trebuie să ieși din zona ta de confort și să te împrietenești cu oricine poți.  Întâlnești tot felul de personaje. Amuzante, serioase, elegante, nepoliticoase, timide, prietenoase. Dar odată ce ne-am cunoscut, am constatat că ne asemănam. Toți aveam fricile și nesiguranța, toți aveam visele și dorințele noastre și toți ne doream același lucru. Mi-am dat seama că fiecare ființă umană pe care am întâlnit-o pe această planetă, până acum, toți doreau să se simtă apreciați și doriți. Cu toții vrem să simțim că suntem apreciați într-un fel.

Odată ce mi-am dat seama de asta, am învățat să privesc dincolo de defecte și de zidurile pe care oamenii și le-au construit. Am învățat să văd frumusețea din interiorul lor. Am învățat că fiecare persoană în adâncul sufletului chiar avea o inimă mare. Unii pur și simplu nu știau cum să o arate la fel de bine ca alții. Nimeni nu este perfect, dar toți suntem atât de frumoși în propria noastră individualitate. O exprimăm altfel.

Lucrurile mici pot fi cele mai însemnate

Când suntem acasă, uneori uităm să apreciem lucrurile mărunte, cum ar fi să urmărim răsăritul sau apusul soarelui, să observăm oamenii din jurul nostru și emoțiile pe care le simt, să avem citim o carte bună și să avem aproape oamenii care ne-au ajutat. Eu am experimentat toate aceste senzații și situații pentru că am știut să păstrez aproape de sufletul meu acei oameni care de-a lungul timpului m-au ajutat să mă dezvolt pentru a deveni ceea ce sunt astăzi. Atunci când aveam nevoie de un colac de salvare, am găsit un anunț de angajare, o propunere nouă de carieră pentru locuri de munca in videochat la Money Studio. De acolo, munca, călătoriile și oamenii sunt lucrurile mele de preț.  După ce am experimentat niște răsărituri și apusuri uimitoare în întreaga lume, când mă întorc acasă, încerc mereu să îmi iau un moment pentru a vedea răsăritul sau apusul și pur și simplu să mă bucur de frumusețe și oameni. Îmi place să stau la o cafenea sau într-un restaurant și să mă uit doar la cei din jurul meu. Chiar și în aeroporturi vezi atât de mulți oameni. Este unul dintre acele locuri pline de emoție. Oamenii pleacă de undeva plini de emoție, își iau rămas bun de la o persoană dragă sau se întorc dintr-o călătorie de afaceri obosiți și tulburați. Uneori, când suntem acasă, uităm să-i observăm pe alții din jurul nostru. Lumea este un loc frumos și sunt atât de multe emoții în jurul nostru.

Prietenii vin și pleacă

Am învățat că oamenii din viața vin și pleacă. Trebuie să știi să accepți acest fapt. Pentru că uneori este greu, dar unii vor lăsa o amprentă asupra ta, sunt cei care te-au făcut să te simți fie foarte bine, fie foarte rău. Am întâlnit oameni pe care îi voi ține mereu în inima mea. Sunt acele suflete autentice despre care știu că vor fi prietenii mei pe viață. Oamenii alături de care am avut cele mai bune zile și care au fost acolo ți în zilele cu probleme. Este plăcut să știi că există oameni adevărați acolo și este o binecuvântare să-i cunoști. Pe de altă parte, cei care ne-au dat vibrații proaste sau ne-au făcut să ne simțim inconfortabil în orice fel sunt și oameni de care ne amintim.

Viața trece repede pe lângă noi și, cu cât îmbătrânim, cu atât ne dăm seama de asta. Fac un efort, trăiește în prezent, concentrează-te asupra fiecărui moment și creează amintiri alături de oamenii pe care îi iubești. Savurați fiecare moment, apreciați gesturile mici în fiecare zi și nu lăsa pe nimeni să-ți năruiască planurile!

0 comentariu

Citeste in continuare