Vitrine de înghețată profesionale, pentru un comerț modern

by Redactia B24FUN

TC Romania are pe stoc, în această perioadă premergătoare sezonului estival, atractive  soluții profesionale de prezentare și depozitare înghețată care acoperă pe deplin nevoilor cofetăriilor, cafenelelor și barurilor, precum și a gelateriilor.

Nu ignorați eficiența unei vitrine de înghețată mici, pe roți!

Pentru unitățile de dimensiuni reduse, o vitrină frigorifică pe rotile cu doar 7 cuve pentru înghețată este ideală.

În stocul actual al  TC Romania Crown Cool se găsește un model foarte interesant de asemenea mijloc de depozitare și etalare a produselor la frig.

Vitrina frigorifică pentru înghețată UDR 7 SCE este un echipament mobil, pe rotile, ușor de deplasat la nevoie de către personalul ce se ocupă de vânzarea înghețatei.

Are geamurile laterale încălzite, fapt ce asigură o bună vizibilitate în interior. La acest lucru contribuie fericit și iluminarea cu led alb, care permite clienților să poată vedea sortimentele de înghețată depozitate în cuve în culorile lor naturale, foarte apetisante. Ei au posibilitatea de a vedea produsele aromate și răcoroase pe care le oferiți, dar fără a se rupe lanțul de frig!

Într-adevăr, spre deosebire de alte tipuri de vitrine pentru înghețată cu autoservire, unde, dacă se tot deschide capacul, frigul va scăpa în exterior, iar produsele înghețate ar putea începe să se topească, aici acest risc este înlăturat.  De asemenea,  motorul echipamentului nu se  va supraîncălzi, deci va putea să funcționeze în parametri normali multă vreme.

Echipamentul frigorific de depozitare și prezentare a înghețatei amintit înglobează o tehnologie de vârf: termostat digital, răcire digitală,  dezghețare automată, evaporare automată a apei rezultate din condens, tendină de noapte din plexiglass.

Acest echipament frigorific are blatul de lucru fabricat din oțel inoxidabil și face parte dintre cele mai mici vitrine profesionale existente la acest moment în oferta TC Romania.

Deși are dimensiuni reduse, performanțele ei în funcționare sunt incontestabile. Dacă mai adăugăm la asta și faptul că design-ul său o face ușor de integrat în orice tip de amenajare interioară, rezultă că este o dotare perfectă pentru unitățile cu un spațiu redus care au deja în ofertă diverse sortimente de înghețată (sau vor să le introdcă din vara aceasta!).

Vitrină frigorifică pentru îngheţată UDR 7 SCE este un echipament zvelt, cu dimensiuni exterioare de 130 x 61,5 x 94,9 cm și o greutate de doar 81 de kg.

Consumul său de energie este redus, de doar 4,9 kWh/24h, lucru determinat de către faptul că temperatura este controlată digital.

Temperatura interioară poate să fie setată până la – 22 grade Celsius. Această temperatură este ideală pentru menținerea  prospețimii  și a  gustului  tuturor înghețatelor. , Este cu adevărat o mică bijuterie pe care trebuie să o aveți printre echipamentele horeca din unitatea dvs.

O vitrină cu 7 cuve pe roți pentru sortimentele de înghețată speciale

Chiar dacă deja aveți în dotare niște vitrine de dimensiuni mai mari, inclusiv dacă sunteți o gelaterie unde nu lipsesc niște echipamente frigorifice pentru înghețată de 16 până la 24 de cuve, o asemenea micuță dotare pe roți, s-ar putea să vă ajute să faceți diferența în fața concurenței.

Pur și simplu, puteți muta micuța vitrină frigorifică la diverse intervale de timp în anumite zone din unitatea dvs., până găsiți locul ideal unde clienții dvs. merg să își aleagă sortimentele de înghețate favorite.

Eventual, puteți să depozitați aici, în acest echipament, felurile de înghețată premium, care să fie destinate acelor cunoscători în materie de asemenea delicii răcoritoare ce sunt dispuți să plătească mai mult pentru un fel de înghețată specială cu adevărat.

Culoarea albă a carcasei acestui model de vitrină frigorifică UDR 7 SCE face ca vedetele să fie produsele din cuvele interioare ale sale, nu neapărat echipamentul în sine.

Transport gratuit pentru vitrinele de înghețată

Și pentru această achiziție, ca și pentru toate celelalte vitrine de înghețată cumpărate de la TC Romania Crown Cool, beneficiarii beneficiază de transport gratuit până la sediu, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, care sunt suportate de către client.

Toate produsele TC Romania sunt de o calitate ireproșabilă și destinate unor utilizări intensive, inclusiv pe caniculă. Intrați pe pagina de prezentarea a celor mai novatoare soluții profesionale de prezentare și depozitare înghețată și alegeți-vă rapid de acolo vitrinele de înghețată preferate! Stocul este limitat!

0 comentariu

Citeste in continuare