Cauți echipamente HoReCa pentru bucătăria ta profesională? Alege cea mai bună ofertă, alege Ideal Inox!

by Redactia B24FUN

Achiziția unor echipamente profesionale de bucătărie reprezintă un pas important în dezvoltarea afacerii tale din domeniul HoReCa. Succesul îți poate fi asigurat și prin investiția în utilaje HoReCa de top, ce răspund necesităților din bucătăria ta profesională. Însă pentru a alege aparatura de care ai nevoie, este important să accesezi o ofertă diversificată de echipamente HoReCa.

O astfel de ofertă găsești pe site-ul Ideal Inox, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori români de echipamente de bucătărie profesională. Descoperi rapid și într-un singur loc o gamă variată de modele de calitate, oferite la prețuri atractive. Află diferitele caracteristici ale produselor și alege-le pe cele care se potrivesc spațiului disponibil.

Accesează o gamă diversificată de echipamente profesionale de cea mai bună calitate! 

Alegerea unor utilaje pentru bucătăria profesională se realizează în funcție de spațiu, de specificul localului și nu în ultimul rând, de bugetul alocat. Acum poți accesa o ofertă vastă de aparate HoReCa de cea mai bună calitate, aflată pe site-ul idealinox.ro. Compania este unul dintre cei mai importanți producători de utilaje profesionale bucătărie din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Pe site găsești echipamente HoReCa din toate categoriile funcționale, ce oferă o fiabilitate crescută și care îmbunătățesc considerabil fluxul de lucru. Modelele sunt fabricate din inox, materialul ideal ce se pretează la utilizarea în bucătăriile profesionale, datorită numeroaselor sale calități, precum:

 • Este foarte ușor de curățat
 • Nu alterează gustul mâncărurilor
 • Nu prezintă porozități
 • Are proprietăți antiseptice
 • Rezistă la temperaturi înalte
 • Este mai ieftin decât celelalte aliaje

Descoperă gama de modele din inox pe site-ul companiei, acolo unde acestea sunt grupate în diverse categorii. Pentru fiecare produs afli caracteristicile sale principale (dimensiunea, greutatea, capacitatea, puterea). Pentru un anumit echipament poți găsi numeroase variante, astfel încât să se potrivească spațiului disponibil și nevoilor de lucru ale bucătăriei tale profesionale.

Pentru că timpul este important pentru tine, orice echipament horeca pe care îl dorești poate fi livrat în maxim 48 de ore în București sau în provincie.

Beneficiază de experiența unui producător de echipamente de bucătărie ce oferă și servicii de proiectare și amenajare a spațiului de lucru !

Ideal Inox îți pune la dispoziție mai mult decât utilaje profesionale de calitate. Un pas important în lansarea unei afaceri în domeniul HoReCa îl reprezintă proiectarea și amenajarea bucătăriei profesionale sau a spațiului de servire. Compania îți oferă în acest caz soluții moderne și eficiente de proiectare, prezentate sub forma unor schițe 3D. Practic, este întocmit un proiect în care toate componentele și aparatura dintr-o bucătărie sunt amplasate ergonomic, astfel încât să ofere cel mai bun flux de lucru.

Proiectanții se vor ocupa de măsurători și vor întocmi schița de amenajare a localului, în funcție de spațiul disponibil, de echipamentele din dotare și de preferințele tale. Proiectul îți va fi prezentat sub forma unei simulări 3D realiste, prin intermediul căreia poți vedea din mai multe unghiuri cum va arăta spațiul amenajat.

Există numeroase avantaje oferite de acest tip de proiectare:

 • Design și ergonomie în ton cu cerințele tale
 • Economie de timp și de bani
 • Prezentare 3D fotorealistă a proiectului
 • Sunt eliminate erorile de proiectare
 • Modificările se realizează din timp

Beneficiezi astfel de un proiect de design care te va mulțumi pe deplin, înainte de începerea lucrărilor de amenajare.

Alege calitatea și fiabilitatea unor echipamente HoReCa de top!

Pentru a te convinge de calitatea oferită de produsele Ideal Inox, poți vizita showroom-ul din Petrești, Corbeanca sau poți face un tur virtual al acestuia, pe site-ul companiei. Accesează acum una dintre cele mai diversificate oferte de utilaje HoReCa de pe piață!

Articol conceput și realizat de agenția de content marketing Omniflux.

0 comentariu

Citeste in continuare