Solutiile de testare pentru masini s-au reinventat pe masura ce timpul a trecut

by Redactia B24FUN

A fost o perioada in care testarea masinilor se putea face doar intr-un service. Nu existau practic echipamente asa de sofisticate nici acolo, dar era singurul loc in care puteai sa ai siguranta ca stii exact ce are masina.

Cu timpul lucrurile s-au schimbat, in service au patruns si dispozitivele moderne de diagnoza, verificarile sunt acum mai complexe si mai rapide, fiecare masina este verificata cu cele mai moderne tehnologii de pe piata.

Evolutia solutiilor de testare a masinilor si de diagnoza nu s-a limitat doar la service. De ceva ani au aparut si dispozitive moderne portabile pentru soferi, cu ajutorul carora se pot face diagnoze detaliate si se pot urmari diversi parametri, se pot face schimbari pe care altadata le puteai obtine doar intr-un service, dupa ce iti asteptai randul minute bune.

Nu e vorba de niste dispozitive foarte complexe la prima vedere, ele se conecteaza rapid prin Bluetooth la masina, sunt usor de purtat oriunde, de utilizat. Insa ceea ce poti face cu ele este interesant. De pilda, cu un tester auto profesional de la OBDeleven se pot diagnostica in cateva minute problemele masinii, se pot sterge erorile, se dezactiveaza orice functii suplimentare, se activeaza modulele activate ulterior.

OBDeleven ofera si pachetele PRO pentru accesul la functii si mai complexe, pentru a avea mereu control asupra masinii si asupra starii sale de „sanatate”. Cu testerele auto de buzunar puteti face evaluari apropiate de cele din service oriunde v-ati afla, toate datele oferite sunt relevante si corespund realitatii, fiecare functie pusa la dispozitie de tester este usor de accesat prin aplicatia pentru telefon si pentru tableta.

Odata ce v-ati obisnuit cu testerul il puteti utiliza in orice fel de situatie, conexiunea la masina este stabila si simpla, toate sistemele vizate sunt monitorizate imediat ce este activata aplicatia pentru a oferi utilizatorului date culese in timp real.

0 comentariu

Citeste in continuare