Ce te costă să optezi pentru implant de păr la Dr. Felix Hair Implant? Fericirea!

by Redactia B24FUN

Implantul de păr este una din procedurile la care apelează tot mai des, tot mai multe persoane. Vorbim atât de bărbați, cât și de femei. Ajunși în pragul disperării din cauza lipsei de păr pe anumite porțiuni de scalp, aspectul acesta supără fără doar și poate. Poate că femeile pot apela la tot felul de artificii, în sensul în care caută soluții estetice pentru a masca această problemă. În schimb bărbații au opțiuni limitate din acest punct de vedere. 

Orice soluție la care v-ați putea gândi este pe termen scurt și oricum ar însemna costuri mici, dar repetate. De aceea, mai convenabil este să apelați la procedura de implant de păr. În cadrul unei clinici din București, respectiv DrFelixhairimplant, această procedură se desfășoară utilizând tehnica Q-FUE. 

Implantul de păr, o metodă drastică și invazivă?

Până când să ajungă la concluzia că aceasta este soluția, unii încearcă tot felul de opțiuni. Poate că ideea în sine de a îmbrățișa tehnica care implică o operație îi descurajează. Cu toate acestea, față de cum se întâmplă în trecut operația de implant de păr, acum vorbim de tehnici minim invazive. Din această clasă face parte și tehnica Q-FUE. Aceasta nu presupune tăiere de scalp, care de altfel lasă cicatrici, iar recuperarea devine grea și anevoioasă. 

Despre această tehnică modernă știu mai bine medicii din echipa clinicii sus menționate. Aceștia sunt instruiți peste hotare și au nu doar o reputație mondială, ci și pregătire ca la carte. Pe bună dreptate vin pacienți din întreagă lume la această clinică. Efectele sunt pe termen lung, astfel încât după procedura nu mai sunt necesare și alte intervenții similare. 

Cât costă un implant de păr 

Este dificil de nominalizat cat costa un transplant de par la DrFelix. Asta pentru că fiecare pacient are un caz diferit. Tot de la pacient sunt extrase firele de păr ce ar urma să fie implantate în locurile cu păr lipsă. Implantarea în sine este  de asemenea o muncă manuală și migăloasă. Extragerea și implantarea se vor realiza fir cu fir, ceea ce permite o abordare diferită, dar benefică. Părul va fi astfel implantat în unghiul corespunzător încât după ce începe să crească să look-ul să fie unul natural. 

Costurile pot fi însă estimate, după o primă vizită la medicul specialist. Cei care nu sunt din capitală și nu pot ajunge fizic la clinică pot solicita și consultația online. Medicul specialist analizează fotografiile și propune o abordare medicală. Pot fi astfel estimate costurile, însă depinde foarte mult și de calitatea foliculilor de păr de la pacient – firele de păr extrase din zona occipitală pentru a fi implantate oriunde în altă parte pe scalp. 

Implantul de păr nu mai este un subiect tabu 

Pentru cei curioși și interesați vor găsi în pagina oficială a clinicii și pacienți celebri ce au trecut pragul acestei locații. Subiectul nu mai este unul tabu, de vreme ce avem soluții la îndemână pentru a remedia situația. Poate că în trecut bărbatul abia ajuns la 40 de ani sau nici măcar, care suferea de alopecie, nu avea altă soluție decât să își asume acest aspect. Vizibil îmbătrânit, era încercat de multe episoade frustrante. Acum însă există soluția implantului de păr. Costul acestei intervenții poate fi contorizat și altfel și anume prin faptul că readuce fericirea în viața pacientului. 

Impactul pe care această procedura îl are asupra psihicului unei persoane este unul major. Așadar imaginați-vă cum ar fi să recâștigați câțiva ani din viață, având în din nou o podoabă capilară generoasă. 

Contact: 

Sos. Nordului Nr. 102G, sector 1, București

office@drfelix.ro

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil