Cum calculezi corect bugetul pentru nuntă?

by Redactia B24FUN

Îți plănuiești nunta de vis? Este important să începeți să vă pregătiți din timp. Dacă se elaborează ideea reciprocă a nunții, este necesar să se calculeze bugetul nunții. Nu știi cum să o faci? Bugetul de nunta poate însemna pentru multe cupluri un motiv de discuții contradictorii înainte de eveniment.

În general se ajunge și la punctul în care unul dintre voi este nevoit să facă un compromis sau mai multe, depinzând de situație, însă tot ceea ce contează este să rămâneți raționali și să nu le permiteți unor astfel de detalii să vă deranjeze liniștea sufletească și armonia de cuplu.

Ținutele

Desigur, într-o zi atât de specială din viața oricărui cuplu, va veți dori, în primul rând, să străluciți. În ceea ce privește ținuta mirelui, aici alegere este un pic mai ușoară, având în vedere că tendințele de modă pentru bărbați – miri, în special – rămân în general pe direcția clasică de costum. Dar și aici poți face ca ținuta de mire să fie una specială prin culorile pe care le alegi, croiala și accesoriile.

Nu spunem că mirele nu ar fi un personaj cheie în spectacolul nunții și că atenția invitaților nu se va concentra în direcția lui, dar credem că putem fi cu toții de acord că mireasa va fi în centrul atenției întregului eveniment. Așadar, rochia de mireasă, pantofii, accesoriile, machiajul și coafura trebuie să fie alese cu mare atenție. Pentru ambele ținute bugetul ar trebui ales cu grijă și, ideal, respectat.

Locația de nuntă

Experții în organizarea de nunți și wedding planneri spun că, în general, 40% din bugetul total de nuntă ar trebui să fie redirecționat către alegerea unui salon de nuntă. Restaurantul de nuntă ideal ar trebui să fie destul de încăpător pentru ca toți invitații, să aibă un ring de dans destul de spațios și o ofertă de meniu de nuntă elaborată.

Invitații

Iar pentru a alege locația de nuntă trebuie mai întâi să știi cu aproximație numărul de invitați pe care îi vei avea la nuntă. Știm că este destul de greu să decizi cui să trimiți invitația la nuntă. Trebuie să ții cont, în primul rând de situația voastră financiară și de maximum de buget de care puteți dispune.

Realizarea bugetului de nuntă este o prioritate pentru organizarea eficientă a evenimentului. Este esențial să gestionați rațional resursele financiare după o planificare minuțioasă a bugetului, astfel încât să aveți garanția unui eveniment reușit din toate punctele de vedere. Dacă ai nevoie de sfaturi sau îți dorești să afli mai multe despre cum să setezi un buget corect nu ezita să contactezi o echipă specializată în organizarea de nunți.

sursa foto: Canva.com

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!