Câștigă mai bine dacă profiți de angajări videochat în București

by Redactia B24FUN

Câștigă mai bine dacă profiți de angajări videochat în București

Din dorința de a avea o viață mai bună și o situație financiară solidă, multe persoane fac compromisuri, neștiind că au soluții la îndemână. Un job cu adevărat satisfăcător este acela în care câștigi bine, dar îți și mai rămâne timp liber pentru relaxare. Cu alte cuvinte, se poate îmbina ușor utilul cu plăcutul. Și asta pentru că la agenția Prime Studios din București se găsesc locuri de muncă într-un domeniu de lux: model de videochat. Iar câștigurile aici sunt, desigur, pe măsura implicării. 

Ce implică să fii model de videochat

Nu întotdeauna acest job a fost înțeles, ba chiar a fost privit cu suspiciune. Dar, pentru cei care nu cunosc, s-ar putea să aibă o surpriză plăcută. Acolo unde se fac angajari videochat in Bucuresti lucrurile sunt foarte clare și transparente. Contractul semnat încă din primele zile este respectat literă de lege, salariile livrate la timp, plus o serie de bonusuri care mai de care mai atractive. 

Jobul în sine nu are nimic compromițător, este vorba doar de a comunica fluent în limba engleză cu persoane din afara țării. Da, este și videochat-ul de tip adult, dar aici limitele sunt trasate la început de către model. Nu există obligația de a face ceva cu care modelul nu se simte confortabil. 

Opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână și un salariu garantat în primele trei luni de 150000 lei. Acesta este jobul de model de videochat la agenția Prime Studios. 

Oare se cere experiență anterioară? 

Aceasta este o întrebare pe care iarăși și-o pun multe persoane. Deoarece majoritatea angajatorilor cer experiență anterioară, este firesc să gândească așa. Dar, de această dată, nu este cazul. 

La agenția Prime Studios lucrurile stau cu totul altfel, deoarece aici se cere doar o prezență agreabilă și o deschidere spre comunicare. Desigur, limba engleză vorbită la un nivel conversațional reprezintă un atu. 

Agenția Prime Studios oferă modelelor aflate la început de drum un training gratuit în ceea ce privește inițierea în acest domeniu, dar și suport emoțional pentru integrarea în echipă. Training gratuit se oferă și pentru învățarea limbii engleze pentru un nivel minim conversațional. Cu încetul modelele nou venite se vor integra în spiritul de echipă al echipei și vor căpăta siguranță, iar mai apoi experiență în acest domeniu. Iar recompensele obținute le vor stimula în continuare să se implice. 

Bonusuri în haine sau schimbări de look 

Dincolo de salariul garantat, se mai pot câștiga mai multe tipuri de bonusuri, așa cum ar fi bonusul de bun-venit sau cel pentru aducerea unei prietene în echipă. Pe lângă acestea, se mai organizează concursuri pentru diverse operații estetice sau outfituri noi și originale. Iar un city break câștigat într-un oraș va fi cireașa de pe tort pentru zile petrecute la shopping sau relaxare totală. 

Se lucrează în ture la alegere de dimineață, intermediar și seara. Orice problemă are o soluție la echipa de la Prime Studios, inclusiv cazarea modelelor din provincie. 

Pentru un viitor mai bun și pentru îndeplinirea visurilor de a avea o casă sau mașină, aplică acum pe site-ul oficial Prime-studios.ro. 

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0 comentariu

Citeste in continuare