6 motive bune pentru a merge in Maldive

by Redactia B24FUN

Maldive, o destinatie de vis! In ciuda sufletului tau de aventurier, tot eziti sa mergi acolo de teama sa nu te plictisesti? Plaje lungi cu nisip alb, laguna albastru turcoaz, este destinatia ideala pentru cea mai romantica luna de miere… Vrei sa te odihnesti si sa te deconectezi complet dupa luni lungi fara vacanta? Din nou, Maldive iti va satisface perfect asteptarile! Peisajele din Maldive sunt incredibile, demne de cel mai frumos decor de carte postala… 

Fie ca esti sub apa in timpul unui curs de scufundari sau in aer in timpul unui zbor cu hidroavionul, profita de calatoria ta in Maldive pentru a sta intr-o vila pe piloni si ai sansa de a te scufunda in imensitatea oceanului de pe terasa ta! Te invitam sa descoperi 10 motive bune de a alege un charter Maldive pentru urmatoarea ta vacanta.

Visul insulei pustii

In Maldive, exista un concept special care iti permite sa te bucuri 100% de mediul conservat al arhipelagului: hoteluri insulare. Sunt mai mult de o suta, raspandite pe diferiti atoli. Plecand in vacanta in Maldive si cazandu-te intr-un hotel-insula, iti permite sa te deconectezi complet de la viata de zi cu zi, in timp ce iti reincarci bateriile in ritmul soarelui si al valurilor. 

Puncte de scufundare extraordinare

Calatorind in Maldive inseamna si oferirea de oportunitati incredibile pentru scufundari. Exista sejururi de scuba diving in Maldive care iti vor permite sa descoperi cele mai faimoase locuri din arhipelag. Maldive este una dintre cele mai frumoase destinatii de scufundari din lume.

O destinatie romantica prin excelenta

Sederea ta in Maldive iti rezerva multe surprize. Arhipelagul este de cativa ani destinatia preferata pentru tinerii casatoriti. Trebuie spus ca plajele de vis, laguna turcoaz si restaurantele cu picioarele in nisip ofera un mediu ideal pentru o luna de miere. Maldive nu va lasa pe nimeni indiferent.

Posibilitatea de a sta in vile pe piloni

Vrei o calatorie neobisnuita? Stai chiar deasupra lagunei alegand sa dormi intr-o vila pe piloni din Maldive. Multe unitati ofera vizitatorilor sa doarma deasupra lagunei. Imediat ce te trezesti, poti sa cobori pe scara mica care duce la laguna si sa inoti intr-un mediu paradistic. Poti cere oferta personalizata si vei avea o vacanta de vis!

O destinatie ideala pentru pasionatii de sporturi nautice

Maldive este paradisul incontestabil al sporturilor nautice. In timp ce scuba diving si snorkelling-ul iti permit sa descoperi o lume subacvatica frumoasa, alte sporturi precum windsurfing-ul, surfing-ul sau kitesurfing-ul iti permit sa imbini senzatiile tari cu descoperirea unor peisaje extraordinare. 

Posibilitatea de a zbura deasupra atolilor cu hidroavionul

Exista o selectie larga de excursii in Maldive, fiecare mai uimitoare decat alta. Printre acestea, zborul cu hidroavionul deasupra Maldivelor este favorit. Aceasta excursie neobisnuita ofera un spectacol superb combinat cu senzatii extreme. De acolo de sus, privelistea atolilor care ies intre lagune si ocean te va lasa cu amintiri de neuitat. Zborul peste Maldive iti permite sa descoperi arhipelagul intr-un mod diferit si sa accesezi vederi spectaculoase ale regiunii.

0 comentariu

Citeste in continuare