3 metode prin care iti poti infrumuseta dantura

by Redactia B24FUN

Un zambet frumos este dorinta tuturor, mai ales ca o dantura frumoasa si sanatoasa pot schimba atat fizionomia unei persoane, cat si starea sa psihica. De aceea, pentru a putea atinge acest obiectiv, cei mai multi apeleaza la ajutorul medicului stomatolog, care le poate recomanda cea mai potrivita solutie. 

Dar inainte de a trece la aspectul estetic al danturii, acesta trebuie sa verifice si, daca este cazul, sa trateze problemele dentare. Abia apoi poate stabili care este cea mai potrivita metoda pentru infrumusetarea zambetului. In general, acestia pot alege din urmatoarele variante: 

Tratamentul de albire dentara profesionala 

Pentru pacientii a caror dantura este sanatoasa si nu prezinta probleme grave de sanatate, cea mai potrivita solutie pentru obtinerea unui zambet perfect este albirea dentara profesionala, procedura prin intermediul careia rezultatele vor fi unele naturale si stralucitoare. 

Fatetele dentare 

O alta metoda prin care se poate obtine zambetul la care pacientii viseaza este prin intermediul tratamentelor cu fatete dentare. Aceasta este cea mai potrivita solutie cu ajutorul careia se poate obtine o dantura foarte alba. 

Fatetele dentare sunt recomandate in cazul pacientilor care se confrunta cu dinti cu o forma neregulata, care au o coloratie diferita si care nu poate fi corectata cu tratamente de albire, prezinta anomalii de structura a smaltului, dintii sunt prea departati sau sunt prea mici. 

Tratamentele stomatologice adecvate 

Problemele dentare cu care se pot confrunta oamenii pot fi foarte diferite, motiv pentru care controalele stomatologice sunt recomandate astfel incat sa se previna aparitia sau chiar evolutia acestora. 

In acest fel pot fi efectuate tratamente stomatologice profilactice, care sa ajute la mentinerea sanatatii dintilor. De exemplu, in cazul pacientilor cu dinti inghesuiti, tratamentul cu aparat dentar este indicat, atat pentru a corecta pozitia acestora, cat si pentru a contribui la mentinerea lor intr-o stare de sanatate buna. 

De asemenea, detartrajul este un alt tratament stomatologic cu rol profilactic, in urma caruia pacientii vor obtine dinti mai albi si mai stralucitori. Pentru a mentine aspectul acestora este indicat sa se urmeze toate indicatiile medicului dentist in ceea ce priveste ingrijirea acestora si evitarea alimentelor care pateaza. 

 

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!