2022: Alege un distribuitor de echipamente HoReCa de top

by Redactia B24FUN

Dacă ești în căutarea calității și prețului bun la echipamente pentru restaurante, să  știi că TC Romania Crown Cool este o alternativă excelentă pentru tine. Despre firma TC Romania Crown Cool o să găsești la o simplă căutare pe net doar lucruri bune.

Cu peste 40 de ani pe piața internațională de profil, această companie distribuie în prezent o mare varietate de echipamente profesionale acelora care au nevoie să își doteze la înalți parametri bucătăriile unităților lor HoReCa.

Echipamente bune pentru restaurante

Este important să nu renunți niciodată la factorul de siguranță, deoarece nu există nimic mai rău, decât o mașină de gătit care scapă gaz sau o ladă frigorifică profesională care nu mai funcționează așa cum trebuie, generând pierderi concretizate în alimente stricate, riscuri pentru angajați și clienți.

TC Romania Crown Cool este apreciată pe scară largă de piață pentru că este foarte exigentă în materie de calitatea echipamentelor pe care le vinde la prețuri bune. Toate articolele oferite de companie sunt supuse revizuirii de către o echipă tehnică specializată și este garantat că vor funcționa impecabil.

Înainte de a cumpăra echipamente pentru restaurante, este foarte important să se evalueze tipul de servicii pe care le vei oferi, dacă operațiunea va fi livrare sau servire în local, care este estimarea cererii și meniul oferit clienților. Această evaluare este necesară, deoarece fiecare operațiune are nevoie de resurse diferite. 

De exemplu, pentru terase și localuri cu autoservire, pe lângă mașini termice de gătit, grătare, articole frigorifice și mobilier, cărucioarele pentru distribuția alimentelor vor fi esențiale. Pentru cantine, unde producția este mai mare, se recomandă folosirea unor cuptoare gastronomice și a unei tigăi oscilante de mare capacitate.

Așadar, așa cum am menționat la începutul acestui articol, TC Romania Crown Cool oferă o mare varietate de echipamente noi, ajutând la dotarea inițială sau modernizarea bucătăriei mai multor tipuri de unități HoReCa, precum ar fi:

  • restaurante tradiționale;
  • fast-food/snack-baruri;
  • bufete cu autoservire;
  • restaurante comerciale a la carte;
  • cantine etc.

Dacă deții sau construiești o bucătărie profesională, probabil că ai realizat deja că este o mare provocare. Dezvoltarea unei linii de producție pentru restaurante, baruri, patiserii și snack-baruri necesită o strictă organizare și strategie. Astăzi, chiar mai important decât să ai angajați buni, este să înțelegi care este obiectivul afacerii tale, pe lângă faptul că trebuie să cunoști foarte bine unde și cum vrei să lucrezi în HoReCa, acest sector extrem de competitiv.

Creează-ți meniul

Primul pas în bucătăria ta profesională este să definești care va fi meniul tău. Ce va fi servit clienților tăi? Știind ce vei servi, ce rețete vor fi preparate în zona ta de producție și în ce nișă de piață va funcționa unitatea ta, o să poți întocmi și lista cu dotările necesare.

Prin identificarea preparatelor care vor fi produse, putem defini și ingredientele, calcula timpul mediu de producție și ce forță de muncă este necesară pentru a efectua activitatea.

Care este cererea în bucătăria localului tău HoReCa?

Producerea fără măsură poate fi extrem de dăunătoare. Prin urmare, înainte de a începe, este necesar să știi în ce volum va avea loc producția. După ce ai definit meniul unității tale, stabilește modul de livrare, ce tipuri de meniuri vor fi servite (mic dejun, prânz, cină sau dacă vei lucra doar cu gustări). În cadrul acesteia, stabilește și care vor fi zilele și orele de lucru. Din aceste informații vei cunoaște cererea exactă a comerțului tău.

Ce echipament este necesar pentru a construi o bucătărie profesională?

Abia apoi ajungi și la ultima etapă, dar nu mai puțin importantă. Este momentul să afli cum să construiești o bucătărie profesională. În această etapă, apar multe întrebări, precum ar fi:

  • Cum să proiectezi o bucătărie profesională?
  • Ce echipamente ar trebui să folosești?
  • Cât vor costa ele?

Pentru toate acestea, va trebui să contactezi o companie specializată în echipamente de bucătărie și să înțelegi mai bine particularitățile fiecărui echipament și modul în care modelele se pot încadra în spațiul tău disponibil în funcție de linia ta de producție.

Pentru a afla mai multe despre TC Romania Crown Cool și echipamentele sale pentru restaurante, sună la +40 726 308 900 sau contactează specialiștii firmei prin e-mail [email protected].

0 comentariu

Citeste in continuare