Ziua lui Stefan

Concerte

Acces: Cu plata

Connect-R a reușit să câștige inimile noastre încă de la primele sale piese și ne-a captivat interesul până în ziua de azi, oferindu-ne hit după hit! Artistul își va sărbători cea de-a 42-a aniversare în stilul său caracteristic.

Ediția a cincea a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 iunie 2024, iar Connect-R va pregăti un show memorabil, alături de prietenii săi din industria muzicală și de fanii care îl vor însoți într-o zi atât de specială.

În cadrul concertului vor răsuna hituri precum: „Vara Nu Dorm”, "Lasa-ma sa te...", "Băieți Descurcăreți", „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R, vor urca pe scenă nume mari din muzica românească, creând un spectacol unic și senzațional!

Cei din industria muzicală care vor urca pe scenă alături de Connect-R vor reprezenta surprizele pe care artistul le pregătește publicului în fiecare an. Acestea sunt momentele speciale oferite tuturor fanilor care își doresc să fie alături de artist în ziua sa de naștere, sărbătorită printr-un concert grandios și fără precedent.

Preturile biletelor sunt valabile în limita locurilor disponibile pentru această campanie de presale!

Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani beneficiază de acces gratuit și pot fi însoțiți doar de unul dintre părinți. Părintele trebuie să dețină un bilet valabil.

 

 

 

QR