X-mas Charity Blast Private Party

Petreceri

Acces: Cu plata

Duba OGR Punx condusă de Moș Gorillă și haterii de la Subradar se strâng Crăciunul ăsta la un private party cu specific caritabil. Toate profiturile evenimentului se vor duce la un ONG care susține copiii proveniți din familii defavorizate sau aflați în situații dificile.

Se vor alătura Getchoo, Church of Cthulhu, Crossbone și Tourist, care au venit doar pentru bătaie și pentru că suntem SUPER APROAPE DE METROU, adică la I-auzi Una (str. Bărăției 33, coborâți ori la Unirii, ori la Universitate și sunteți deja acolo).

Dacă nu sunteți posesori de card sau ați scos tot cashul din bănci când v-a speriat Ciolacu, vom face pre party-uri pe care le vom anunța în curând și de unde veți putea cumpăra brățările face to face. Atenție, locuri limitate!

Toate câștigurile (dupa plata taxelor si comisioanelor) vor fi donate către o cauză pe care o susținem. Mai multe detalii legate de donații și asociația susținută în curând.

Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur. No outside drinks & no cups on the merch table/scene.

QR