What is LOVE? Baby Don`t Hurt Me

Seri de...

Unde

Bucuresti

Cand

10 februarie 2024 16:00

Acces: Cu plata

 

"What is LOVE? Baby don’t hurt me" de Alina Tofan este un performance captivant ce explorează tema complexă a iubirii și nevoia umană de a o defini

Teatrul Apropo, București
Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 8, Pipera

Fiecare scenă a spectacolului prezintă o relație diferită, oferind o perspectivă variată asupra modului în care indivizii se raportează la conceptul de iubire. Uneori, cuplurile sunt dornice să trăiască iubirea în conformitate cu propriile lor sentimente și impulsuri, în timp ce alteori sunt influențate de normele impuse de societate.

Spectacolul provoacă întrebări esențiale despre esența iubirii într-o lume în continuă schimbare. Ce înseamnă cu adevărat iubirea atunci când este simțită, dar nu se încadrează în tiparele convenționale? Cum influențează media și filmele stereotipurile noastre despre iubire și ce înseamnă să fii cu adevărat îndrăgostit într-o astfel de societate?

Fiecare gest asociat iubirii este examinat cu atenție în cadrul spectacolului. Performerii Alina Tofan și Răzvan Omotă ne provoacă să ne întrebăm dacă aceste gesturi sunt autentice sau doar produse ale unei culturi în care iubirea este redusă la un simplu obiect de consum.

Echipa din spatele spectacolului, condusă de Alina Tofan în calitate de concept creator, își propune să ofere o experiență artistică profundă și provocatoare. Cu contribuții esențiale din partea artistului video Alexandru Claudiu Maxim (Pastila Roz), sound-designerului Teo Rădulescu și designerului de afișuri și fotografii Georgiana Vlahbei, spectacolul își propune să stimuleze gândirea spectatorilor în timpul celor 50 de minute de reprezentație.

Se recomandă ca spectacolul să fie vizionat de către publicul cu vârsta de peste 12 ani, având în vedere natura complexă a tematicii abordate.

 

 

 

 

 

QR