Valsul Hazardului

Spectacole

Unde

Bucuresti

Cand

02 martie 2024 16:00

Acces: Cu plata

Teatrul Coquette, București
Calea Calarasi 94

sâmbătă, 2 martie, ora 19:00

Spectacolul „Valsul Hazardului”, adaptat după textul lui Victor Haim este tragicomedie construită pe o structură suprarealistă.

Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată. O femeie face un accident de mașină și ajunge să dea socoteală în fața unui Înger, care-i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment.

Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant…numele lui? Îl veți afla doar dacă veniți la teatru…

DistribuțiaRuxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

QR