Valentine's Day cu PROCONSUL

Concerte

Acces: Cu plata

Bilete pe: www.ambilet.ro

Bilete online aici https://www.ambilet.ro/tc.../valentines-day-cu-proconsul/

 

Cu aceeasi energie si povesti frumoase va asteptam pe 14 februarie la The PUB Universitatii.

 

“Printre nori” este in primul rând reluarea, după ani, a unei colaborări care a fost de bun augur, cu compozitorul și producătorul Andy Robert. (https://www.any1.ro)

 

Am produs împreună discul “No matter what” și single-ul cu același nume după care drumurile noastre s-au despărțit.
In urma cu 2 luni am primit propunerea de la Andy să realizăm împreună cântecul “Printre nori” și intrând în studio să îl producem, ne-am reamintit de chimia dintre noi.

 

Rezultatul, cântecul “Printre nori” este o melodie care îndeamnă la meditație și la înțelegerea faptului că atunci când primești o nouă șansă în viață (scapi dintr-un accident sau îți revii după o boală sau după o relație nereușită), este bine să începi cu ordinea firească, punându-l pe Dumnezeu pe primul loc în viața ta.

 

Regizorul și prietenul nostru Emi Petruț, cu care de altfel am realizat toate videoclipurile Proconsul de la “Un Om mai Bun” încoace, a reușit să surprindă excelent acest lucru și beneficiind de jocul si expresivitatea actorului Corneliu Ulici, un tânăr actor (și de-acum prieten), care a acceptat imediat invitația de a fi protagonistul videoclipului nostru.

 

Credem ca “Nihil Sine Deo” (“Nimic fără Dumnezeu”), ar putea să fie, fără doar și poate, motto-ul cântecului nostru.

 

Rezervari: 0728843782

QR