Urban Groove party by Brugnasescu

Petreceri

Acces: Cu plata

Brugner & Enășescu
Dupa nenumarate seri fantastice, duo-ul de aur al hip hop rnb-ului bucurestean poposeste si la B52 The Club, in fieful generatiei de aur a anilor 90-2000.
Vineri, 24 noiembrie, ora 22:00.
Intrarea: 20 lei.

Brugner este cunoscut publicului pentru cariera sa de MC alaturi de trupele Delikt, BRG si in ultima vreme Grupul de Rezistenta, in care a activat pana in 2012. A realizat si produs emisiunea Urban Groove, un milestone al miscarii HH din Romania. Este un adevarat Mr Myagi al rnbului, funkului si hip hop-ului. Daca ai mai fost acolo unde pune el muzica, poti confirma ca nimic nu este batut in cuie si poti fi surprins de fiecare data de slagarele si varietatile muzicale internationale pe care acesta le arunca in joc.

Enășescu este un nume vechi in angrenajul party-urilor hip hop and rnb din Bucuresti. De numele sau se leaga celebrele eventuri saptamanale din Helios si mai tarziu Malibu. Ultimul dintre acestea reprezinta un succes epic intrucat a creat o comunitate de oameni in jurul acestui brand. “Daca e vineri, e Malibu”. Este probabil cel mai longeviv eveniment de hiphop rnb din Romania, cu o continuitate de aproape 10 ani. “Adi Digeiul”, cum i se spunea la inceput, mixeaza de pe vremea cand consola nu era nici macar spermatozoid si pasiunea lui suprema este sa faca fetele sa danseze. 

QR