Tudor Gheorghe - ALTFEL…romanta

Concerte

Acces: Cu plata

Tudor Gheorghe - ALTFEL…romanta

In ultimele decenii, Tudor Gheorghe si-a creat bunul obicei de a ne rasfata de fiecare data cu PREMIERE surpriza. Nu a făcut rabat de la calitate, cu fineţurile poeziei culte şi populare si se bucură
de săli pline. Fiecare concert a fost celebrat alaturi de mii de spectatori. Iata ca pe 21 decembrie “olteanul absolut” revine, la Sala Palatului, cu o noua PREMIERA SURPRIZA, "ALTFEL…romanta", unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra si Grupul vocal Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

„Daca publicul meu care ma iubeste, ma va cinsti si de data aceasta cu prezenta, va avea surprize placute”- Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

Reguli de acces:

- ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

- DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

- vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare,

- după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

- accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

- CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si

NU SE FAC EXCEPTII !!!

- Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu

este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

- Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

QR