Thievery Corporation la Arenele Romane BestMusic Live

Concerte

Acces: Cu plata

Thievery Corporation va concerta pe 16 iulie la Arenele Romane din București. Biletele vor fi puse în vânzare pe 16 februarie, la ora 10:00, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie vor beneficia de preț earlybird.

Thievery Corporation este un duo care și-a început activitatea în 1995, la Eighteenth Street Lounge din Washington D.C. Cei doi membri fondatori, Rob Garza și Eric Hilton, au reușit să îmbine pasiunea lor pentru bossa nova, jazz, electro și dub într-un stil muzical aparte. În mod treptat, în muzica lor au introdus și elemente de rap, reggae, muzică indiană sau trip hop.

De la înființare și până în prezent, au lansat 10 materiale de studio care au cucerit topurile muzicale din țări precum Statele Unite, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Germania, Franța și altele. De-a lungul carierei, versurile formației au fost compuse într-o varietate de limbi, printre care portugheza, româna, persana, hindi, engleza sau spaniola.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în zonele K și E) - 249 lei în earlybird, 269 lei în presale și 300 lei la intrare
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 189 lei în earlybird, 209 lei în presale și 250 lei la intrare
  • Acces General (cu loc în Arena) - 139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 200 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Se recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. Volumul la concert va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor asigura suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, întrucât Arenele Romane sunt o locație potrivită pentru evenimente de acest gen. Cu toate acestea, se recomandă să veniți la concert din timp și nu fix înainte de începerea acestuia. Este normal ca în orele de vârf, chiar înainte de intrarea trupei pe scenă, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor furniza un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

QR