The Mono Jacks & Rockabella live la Fabrica

Concerte

Sâmbătă, pe 7 ianuarie 2023, The Mono Jacks te invită alături de Rockabella la club fabrica!

Sâmbătă, pe 7 ianuarie 2023, The Mono Jacks te invită alături de Rockabella la club fabrica (strada 11 iunie, nr 50, București) la primul concert din 2023! Bilete în curând pe iabilet.ro.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Un nou album The Mono Jacks este în pregătire pentru anul 2023, prefigurat de single-urile „Aici acum” și ”Spune”.

Rockabella este o trupă de art rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. În decembrie 2022 au lansat cel de-al treilea album de studio ‚Invulnerabili’.

QR