The Mono Jacks, concert SIMFONIC

Concerte

Acces: Cu plata

Ne-am văzut acolo pe 12 mai și ne-a cam plăcut. Ne întoarcem, dar de data asta venim cu o orchestră întreagă , așa că pe 29 februarie vă dăm întâlnire la Sala Palatului. Un concert cu totul altfel, The Mono Jacks SIMFONIC.

Despre The Mono Jacks

Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008 a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, apoi a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală: Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe).
Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.
În primăvara lui 2023 The Mono Jacks au lansat cel mai recent album de studio - „Norul nouă”- printr-un concert la Sala Palatului din București și un turneu național de promovare.

Muzica The Mono Jacks a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, făcând mii de voci să cânte la unison cu ei.

Copiii pana la 7 ani au acces gratuit la eveniment.
Copiii peste 7 ani au acces la eveniment doar pe baza unui bilet valabil.

Detalii si solicitari: bilete@mgsi.ro.

Concertul este organizat de Media Group Services International. 

QR