The Mono Jacks, concert in Control

Concerte

Acces: Cu plata

Pe 21 decembrie The Mono Jacks vă invită la club Control, la ultimul lor concert din acest an!
Accesul publicului începe la ora 19:00, iar concertul la ora 20:00.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. „Gloria”, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București.

Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

În primăvara lui 2023 The Mono Jacks au lansat cel mai recent album de studio - „Norul nouă”- printr-un concert la Sala Palatului din București și un turneu național de promovare.

QR