The Fool: Viața are sens cu Radu Isac - Stand-up comedy în românește

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

02 martie 2024 16:30

The Fool, București
Calea Victoriei 118, București 010071

sâmbătă, 2 martie, ora 19:30

Dragi compatrioți,
În primul rând vreau să vă felicit că locuiți în București. Cred din inimă că Clujenii se cacă prea mult pe ei și voi nu destul.

Eu unul locuiesc la Londra. Scriu asta doar să mă laud. De obicei fac stand up în engleză acolo. Tot ca să mă laud am scris asta.
Cariera mi-am început-o cu show-uri în română. Scriu asta că să mă placeți. Dar și pentru că am o grămadă de glume în română pe care nu apuc să le spun și de care mi-e tare dor. 

 

Din motivele astea, dar în principal pentru că stau în Londra, am pus un show în București, Sambata pe 2 Martie. Dacă vreți să auziți glumele pe care sunt însetat să le spun, vă aștept la show.

 

O să am și openeri locali, că așa a făcut și Louie CK când a venit în Romania.
Mai urcă: Mădălina Mihai și Edi Vacariu

 

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  

 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail info@iabilet.ro.

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!

QR