Terapie in trei

Spectacole

Unde

Bucuresti

Cand

09 februarie 2024 17:30

Acces: Cu plata

Orice căsnicie poate fi salvată cu ajutorul a trei elemente și a unei rețete specifice pentru succes. Se iau o soție nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist. Se aplică terapia melcului, care se bazează pe metoda broaștei într-o comedie cu învățături.

Cuplul Alma și Rareș Priceputu: O Comedie Terapeutică cu Note de Haos

Pregătește-te pentru o poveste unică cu personaje memorabile și momente comice pe măsură ce îi cunoști pe Alma și Rareș Priceputu, un cuplu cu nevoi speciale pentru doamna terapeut. Regizat cu măiestrie de îndrăgitul Radu Gabriel, spectacolul îți aduce pe scenă talentele actoricești ale Mariei Radu, Luminiței Bucur și lui Oleg Apostol.

Detalii și Rezervări:

  • Locație: Teatrul XXI
  • Acces în sală: Cu o oră sau cu 40 de minute înainte de începerea spectacolului, fiind permis cu până la 10 minute înainte de începerea acestuia.
  • Așezare: La mese de 2 (număr limitat), 3 sau 4 locuri, într-un ambient de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitate, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane).
  • Bilete: Disponibile în format electronic  și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, și pe terminalele Selfpay. Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange, sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
QR