Tarot & Tea

Seri de...

Acces: Cu plata

Cost: 60 RON

Tarotul este invaluit in multe mistere si secrete, cand este de fapt doar un alt mod de a cunoaste lumea. Cartile au o istorie indelungata de-a lungul careia au fost folosite cu diferite scopuri si pentru a raspunde la o infinitate de intrebari.

 

Tot asa, ele pot sa iti raspunda si tie la cele mai importante intrebari, chiar si cele nespuse. Exista citiri generale sau citiri care se uita doar la anumite aspecte ale vietii (de exemplu, relatia de cuplu, sanatatea sau cand vei cunoaste pe cineva nou).

 

Tarotul asa cum il practic eu este intr-o perspectiva mai moderna, in care el este un instrument de a-ti aduce claritate si sa te inspire sa faci cele mai bune alegeri pentru tine. Practic, iti raspunde la intrebarea ce s-ar intampla daca voi continua pe acest drum? O data ce stii acest raspuns, ai puterea sa schimbi ce iti doresti ca sa ai un rezultat mai bun pentru tine.

Fiind si coach, infuzez din aceasta abordare in citirea de tarot. Tocmai ca sa te sustin si mai mult pe tine pe drumul tau.

 

Vino pe 22 februarie ca sa descoperi ce secrete au cartile pentru tine alaturi de un ceai aromat la GreenTea.

 

Detalii logistice:
Data - 22 februarie 2023
Ora - 18.00 - 21.00
Fiecare citire va dura aproximativ 20 de min.
Schimb energetic - 60 lei/citire.
Locul - Ceainaria GreenTea

QR