Taraful de Varbilau

Petreceri

Acces: Cu plata

Începem devreme, căci doar este zi liberă și ne vedem de la ora 18, pe Strada Smârdan, nr. 30. Centrul Vechi.

Și pentru că se spune că noi, românii, știm să ne bucurăm puțin mai mult decât alte popoare când vine vorba despre Sărbătoarea Națională, iată că nu ne putem abține si ne organizăm de 1 decembrie cu un ospăț din bucate tradiționale gătite domol de Chef Tatian Aldea și o cântare marca Taraful de la Vărbilău.

 

MENIU

Înainte de toate: Pălinca Ilie Galben - Ca de bun venit, din partea casei.

Bufet generos, facem de post dar și de dulce după cum urmează:

Rece

Fasole albă frecată cu ceapă caramelizată
Salată de sfeclă cu hrean
Salată Boeuf de post, cu maioneză vegetală
Zacuscă de vinete cu ardei copt
Ardei copt de astă-vară cu ulei de măsline, oțet, usturoi
Gutui coapte cu sos de mentă
Brânză de burduf în coajă de brad
Platou de brânzeturi românești cu cașcaval împletit de Harlău afumat, caș, brânză de oaie, pere și nuci
Murături de tot felul

Cald

Ficat de vițel fript cu ceapă
Ciolan de porc fiert în zeamă de varză și copt în cuptor
Picior de porc marinat si copt întreg
Sărmăluțe în foi de varză, alintate cu piept de gâscă
Varză călită cu afumătură

 

Pe lângă

Mamăliguță
Cartofi Ciobănești cu brânză de burduf, ceapă și afumătură
Orez sălbatic cu legume

 

Dulce

Gogoși cu dulceață
Poale-n brâu
Plăcintă de brânză de oaie

QR