Stand Up Comedy CARITABIL cu Ela Voinea - Calița - Ioana State - Teodora Nedelcu - Anisia si Pripi

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

29 mai 2023 17:00

Rezervările se fac la 0733 500 301

”1 milion de fete și femei din România suferă de pe urma sărăciei menstruale - nu au acces la produsele și informațiile de care au nevoie pentru a se îngriji corect și cu demnitate pe durata menstruației. Misiunea asociației Pe Stop este să le sprijine ca să aibă acces la îngrijirea de bază pe care o merită orice femeie.

 

Pe 28 mai este Ziua Internațională a Igienei Menstruale, așa că vă invităm ca, în ziua următoare (luni, 29 mai), să facem împreună haz de necaz pentru o cauză nobilă - sprijinul celor mai puțin norocoase decât noi.

 

Toate încasările din bilete vor fi direcționate către Asociația Pe Stop, care luptă pentru a asigura fetelor și femeilor vulnerabile din România o viață mai demnă.”

 

Show-ul va avea loc luni, 29 mai de la ora 20:00. Prețul biletului va reprezenta donația minimă. Va fi amplasată și o urnă la intrare pentru cei care vor să doneze extra.

 

Vor urca pe scenă:
- Pripi (opening)
- Ela Voineag
- Ana Maria Calița
- Ioana State
- Teodora Nedelcu
- Anisia Gafton

 

 

 

- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată

-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus

???? Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

???? DONAȚIE MINIMĂ 50 RON

???? Unde găsești bilete-donație?

???? LINK: https://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-comedy-caritabil.../

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.

???? Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!

???? Pentru informații suplimentare puteți apela: 0733 500 301

QR