Stand-Up Comedy

Comedie/Stand-up Comedy

Vrei sa incepi saptamana cu voie buna! Ai avut o zi de luni proasta la munca dupa aceasta mini-vacanta? Haide la stand-up comedy, cu Dracea, Edi Vacariu, Alex Dobrota si Gabriel Gherghe!

 

Vă invităm să ne fiți alături la prima ediție a evenimentului Stand-up Comedy Show ce va avea loc pe 5 decembrie, la ora 20:00, la The Pub (Bd. Regina Elisabeta nr. 9). Pentru a vă putea bucura pe deplin de o seară animată de comedie, vă invităm să sunați la numerele de telefon 0754502152 (Ada Romanți) sau 0728534391 (Vlad Banea) pentru a rezerva o masă.

 

 

Accesul la eveniment se va face pe bază de donație minimă recomandată de 35 de lei, așadar ulterior realizării rezervării vă rugăm să trimiteți suma aferentă numărului de persoane pentru care a fost făcută rezervarea în contul de Revolut cu identificator unic @adaanier5k. În detaliile plății menționați "Donație Stand-up Comedy Show" și numele pe care a fost făcută rezervarea.

 

 

ATENȚIE!! Accesul în locație se va face începând cu ora 19:00.

 

 

Evenimentul are scop caritabil, banii obținuți în urma donațiilor fiind direcționați către Asociația Magic, ce are ca prim scop ajutorarea copiilor cu afecțiuni grave. Prin această seară de stand-up Rotaract București susține proiectului MagiCARAVAN, ce se derulează în luna decembrie.

QR