SoundArt Festival 2023 in Quantic Club

Petreceri

Acces: Cu plata

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).

SoundArt Festival se intoarce in 2023 pe 1 aprilie in Quantic Club si anunta un prim calup de trupe din zona stoner rock, prog si post, dar si un format nou.

Line-up complet: Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care va incepe sambata in a doua parte a zilei si se va sfarsi duminica dimineata.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).

Presale II: 150 de lei.

In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Sunnata – doom metal/dark psychedelia/grunge, Polonia

Mother of Millions – prog metal, Grecia

Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia

Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina

Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia

Stonus – heavy rock, Cipru

Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta

Gunshee – instrumental prog rock, Romania

Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania

Deaf Hombre – stoner rock, Romania

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.
Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special.

Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul, SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania.

QR