Silviu Gherman prezinta - Dna. Iulia, Dna. Marcela & Dl. Caraulea - Comedy Show

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

20 iulie 2023 18:00

50 RON

Joi de la 21:00 vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături de Dna. Iulia, Dna. Marcela & Dl. Caraulea.

 

 

În anul de grație 2023, Dragoș Movileanu-Caraulea prezintă o colaborare inedită, un spectacol televizual de înaltă ținută estetică. Direct din bucătărie (sau din sufragerie, n-am înțeles exact) de la doamna Iulia, împreună cu doamna Marcela, domnul Caraulea vă aduce un lung șir de invitați și de episoade supriză. Inedit peste inedit — iată ce vă propune domnia sa, deci n-ați mai văzut așa ceva — și să știți că durează mai mult ca de obicei (încă nu știu cît, că n-am cronometrat, dar repet: n-ați mai văzut așa ceva, bălește Broadway-ul).

 

 

???? Rezervările se fac la 0733 500 301

- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată

-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus

 

 

???? Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

???? 50 RON

???? Unde găsești bilete?

???? LINK: https://www.iabilet.ro/bilete-silviu-gherman-prezinta.../

???? PRECOMANDĂ BĂUTURĂ! Apasă pe bannerul cu „precomandă băutură” din link-ul de bilete, alege produsele care crezi că intră bine cu niște stand up, iar în seara show-ului le vei găsi direct pe masă! Tare, nu? E chiar nasol să vii însetat și să aștepți prepararea unui cocktail pe căldura asta.. 

 

 

???? Desigur, poți comanda și de la locație, dar nu-i așa că berea intră mai bine când te uiți la ceilalți cum așteaptă comanda?

???? Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!

???? Pentru informații suplimentare puteți apela: 0733 500 301

QR