Saturday Night Live @112Bar cu Dj Dox si Johnny DaMix

Petreceri

Line-up-ul din aceasta Sâmbăta este unul cu totul deosebit. Țineți-va bine.... Vom avea oportunitatea să îi vedem mixând impreuna pe: DJ Dox și Johnny DaMix.

Line-up-ul din aceasta Sâmbăta este unul cu totul deosebit. Țineți-va bine.... Vom avea oportunitatea să îi vedem mixând impreuna pe: DJ Dox și Johnny DaMix.

 

 

DJ Dox nu are nevoie de prezentare, fiind asociat pe viata cu Yo!, legendarul brand MTV. A realizat si produs aceasta emisiune timp de ani buni, bucurandu-ne cu muzica de calitate si interviuri exclusive cu artisti romani sau internationali.

 

 

Ca artist se regaseste pe majoritatea albumelor clasice din jurul anilor 2000 din hip hopul romanesc, in calitate de colaborator. Este participant de marca la unul dintre primele albume editate pe vinyl din hip hopul romanesc: RACLA “Plus Infinit”, alaturi de Rimaru si K-Gula, formula considerata de multi ca fiind cea mai valoroasa a trupei. Stilul sau de mix este unul extrem de antrenant, la peste 96BPM, in care regasim repere hip hop si mai ales hip hop related.

 

 

Născut la București, "DJ Johnny DaMix" a început să-și facă un nume ca fiind unul dintre cei mai tineri DJ europeni de succes în format deschis/ eclectic și Mashup la începutul anilor '90. Poate trece cu ușurință de la rock la rap, de la reggae la dance, de la house la funk Rezident timp de doisprezece ani la celebrul și cel mai mare club Fratelli (franciză în toată țara) din România, el a fost cel care a statornicit identitatea muzicală pentru aceste locații, fiind considerat un trend setter pentru multe generații de DJ și alte locații!

 

 

A cântat în deschiderea unor trupe și artiști/cântăreți internaționali precum Madcon, Hot Chocolate, Reamon, US3, Smash Mouth, Europe, Parov Stelar, Outlandish, Oceana, Mattafix, Will And The People, Ernest Valentino (Michael Jackson, personificat oficial), Kraak & Smaak, Vaya Con Dios, Mutya Buena (Sugababes), Chris Willis (cântărețul/voce David Guetta), Morcheeba, Snap, C&C Music Factory, Coolio, Haddaway, Technotronic, Joey B. Ellis, Louie Austen, Goran Bregovic's Band, Inna, N.O.H.A., Panjabi M.C. și mulți alții...

 

 

De asemenea, a cântat cot la cot cu DJ internaționali precum DJ SKribble, DJ Sub Zero, DJ Mossey (Pierre Sarkozy), Paco Osuna, Azzido Da Bass, Steve Lawler, Sylvain Armand, Jerry Ropero, Modjo, DJ Cruz, DJ Angelo, Cut Killer, DJ Abdel, DJ Tony Alones, DJ James Zabiela, Dj Quicksilver, DJ Philippe Paris, DJ Ravin, Claude Challe și mulți alții...

QR