Revelion la Restaurant Ancora

Petreceri

Acces: Cu plata

Se apropie cu pași repezi momentul magic al trecerii dintre ani, iar noi te invităm să îl sărbătorești într-un mod cu totul special! Vino la Restaurant Ancora, situat pe malul lacului Herăstrău, și lasă-ne să transformăm noaptea de Revelion într-o experiență memorabilă!

Cu o atmosferă plină de eleganță și rafinament, Ancora te așteaptă să te bucuri de un meniu deosebit, pregătit cu grijă de bucătarii noștri talentați. Delicii culinare, băuturi fine și muzică live te vor învălui într-o noapte de neuitat.

Priveliștea superbă a lacului Herăstrău va completa atmosfera magică a serii. Te vei bucura de focuri de artificii spectaculoase și de o energie contagioasă care va întâmpina noul an într-un mod cu totul special.

 

Locurile sunt limitate, așa că nu rata șansa de a petrece Revelionul într-un cadru exclusivist. Rezervările sunt deja deschise, iar echipa noastră te așteaptă cu brațele deschise pentru a-ți oferi o noapte de neuitat. 

 

Data: 31 Decembrie 2023
Locație: Restaurant Ancora, malul lacului Herăstrău, Șoseaua Nordului 7-9
Preț: 950 lei / persoană
Rezervări: 0721 335 555 sau 0761 036 541

Anul Nou să te găsească într-o atmosferă de bucurie și voie bună alături de noi, la Ancora - locul perfect pentru a întâmpina noul an! 

QR