Regatul Copiilor in orasul cu chef de viata

Cultura

Bun venit în lumea distracției și a aventurii pentru cei mici! Suntem încântați să vă invităm în Regatul Copiilor la Berăria H pe 21 ianuarie, unde magia și bucuria se împletesc pentru a crea o zi de neuitat pentru copii!

Descoperă Lumea Minunată a Castelelor Gonflabile: Sute de metri pătrați plini cu castele gonflabile de toate formele și dimensiunile, unde cei mici se pot pierde într-o lume a culorilor și a aventurii. Fiecare copil va găsi un colț al său preferat în acest regat plin de distracție.

Animatori Plini de Energie: Echipa noastră de animatori talentați va asigura un flux continuu de activități și jocuri captivante pentru copii, nicio clipă nu va fi plictisitoare!

Mascote Drăgălașe: Personaje îndrăgite din lumea copiilor vor fi prezente pentru a face festivalul și mai special. Oportunitatea perfectă pentru a imortaliza in fotografii spectaculoase momente magice alături de personajele preferate!

Spectacole de Magie Uimitoare: Asistați la spectacole captivante de magie create special pentru micii iluzioniști din public. Cu trucuri fascinante și momente pline de surprize, aceste spectacole vor aduce zâmbete pe fețele tuturor participanților.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00-13:00 și este deschis pentru copiii de toate vârstele și pentru părinți.

Bilet Acces General: 10 lei. Biletul asigură accesul la toate "atracțiile" din interior, nu vor exista costuri extra.

QR