Rasfatati-va de Ziua Femeii la Boro Brasserie cu Muzica Live si Savoare Culinara

Seri de...

Rezervările se fac: 0725425554

Dragi doamne și domnișoare, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Boro Brasserie vă invită să vă alăturați sărbătorii! Suntem bucuroși să vă oferim o experiență culinară deosebită, cu un meniu special creat pentru această ocazie importantă.

Meniul nostru special pentru Ziua Femeii include deliciosul file de somon cu orez salbatic și sos butter lemon, care este o alegere excelentă pentru iubitoarele de pește, dar și pentru cele care caută un preparat sănătos și savuros. În plus, desertul nostru special Pavlova va fi un final perfect pentru această cină festivă, fiind o îmbinare perfectă de fructe proaspete și cremă.

În plus, pentru a completa experiența noastră culinară deosebită, veți avea ocazia să vă bucurați și de muzică live, care va completa atmosfera romantică și festivă. Vă garantăm că veți avea parte de o seară specială și de neuitat.

Și pentru a face această ocazie încă mai specială, vă vom oferi un pahar de Prosecco, astfel încât să puteți să vă bucurați de acest moment unic și să-l sărbătoriți în stil.

Așadar, dacă doriți să sărbătoriți această 8 Martie într-un mod deosebit și special, veniți la Boro Brasserie și bucurați-vă de preparate culinare deosebite, muzică live și atmosferă romantică. Vă așteptăm cu drag la cină!

QR