Pupaza din tei - teatru pentru copii - Hanu' lui Manuc

Cultura

Bilete pe: www.iabilet.ro

Pupăza din tei @ Hanu' lui Manuc, Piața Unirii
???? teatru interactiv și cu păpuși 3+
???? duminică, 30 aprilie 2023, ora 11:00
-------------------------------------
Hai și tu! Info și bilete aici:
https://www.iabilet.ro/bilete-hanu-lui-manuc-venue-6119/

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Hanu’ lui Manuc (Piața Unirii, Strada Franceză 62-64, Sector 3, București.

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole
------------------------------------
Spectacolul este unul de prezentare a porturilor, obiceiurilor şi poveştilor populare româneşti, având la bază “Amintirile din copilărie” ale lui Ion Creangă. Momentele de virtuozitate păpuşerească sunt puse în evidenţă de dansurile căluşarilor, a oșenilor precum şi de taraful în miniatură.

Cine ar putea să povestească mai bine ca marele nostru povestitor Ion Creangă, autorul nemuritoarelor “Amintiri din copilărie”?

Scenariul este o pildă dată copiilor neascultători şi leneşi. Nică, personajul nostru principal, se hotărăşte să scape de “pupăza din tei” care îl trezea în fiecare dimineaţă ca un ceasornic. Aşa că într-o zi prinse pupăza în căciulă şi ce se gândi el.. să o ducă la târg să o vândă, acolo preotul satului îi dă o adevarată lectie.

În final, Nică nu reuşeşte să vândă pupăza şi se întoarce acasă resemnat din lunga lui peripeţie, acasă e așteptat de mama lui împreună cu mătușa Măriuca ce povestește o altă năzdrăvănie a personajului nostru principal.

Actorii vor da viață personajelor: Nică, 2 țărani, mama lui Nica – Smaranda,Pupăza, Țambalagiu, Violonist, Faragotist, Țiganca, Călusar, Popa și Mătușa Măriuca.

Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.

Regia: Cristian Mitescu
Cu: Mariana Șinca și Cristian Mitescu /
-----------------------------------
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei - adulti, 35lei -copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau înainte de spectacol direct de la locație în limita locurilor disponibile. 

QR